LIFESTYLE

53 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝ... ΑΠ' ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

53 Ελληνίδες βγαίνουν από τα ρούχα τους, παρακινώντας όλες τις γυναίκες να κάνουν μαστογραφία έπειτα από κάλεσμα του Life&Style.

Της Χαράς Ιωάννου

Κάτια Δανδουλάκη, Ελένη Γερασιμίδου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ελεονώρα Μελέτη, Ευγενία Μανωλίδου, Σίσσυ Χρηστίδου, Μπέσσυ Μάλφα, Ελένη Φουρέιρα, Τζόυς Ευείδη. Τι κοινό έχουν;

Με το θάρρος που χρειάζεται για την αντιμετώπιση της ασθένειας, έβγαλαν τις μπλούζες τους και φωτογραφήθηκαν γυμνές, παρακινώντας όλες τις γυναίκες να κάνουν μαστογραφία.

Είπαν:

Ευγενία Μανωλίδου
"Ενθουσιάζομαι κάθε φορά όταν ακούω περιστατικά γυναικών οι οποίες πολέμησαν και νίκησαν τον καρκίνο του μαστού. Και ακόμη, εξοργίζομαι όταν μαθαίνω πως, ακόμη και σήμερα, κάθε έξι ώρες μια γυναίκα πεθαίνει από την ίδια πάθηση. Λάθος, όχι μια γυναίκα: Μια μάνα, μια κόρη, μια σύζυγος, μια δασκάλα, μια σύντροφος που χάθηκε τόσο, μα τόσο άδικα....”

Ελεονώρα Μελέτη
“Πηγαίνω στο γυναικολόγο δυο φορές το χρόνο και κάνω μέχρι και υπέρηχο. Έχω ιστορικό με κύστες και ινοαδενώματα και τα παρακολουθώ από τα 16 μου. Δεν είναι τυχαίο που όλοι λένε ότι η πρόληψη σώζει ζωές. Αν είχα παρόμοιο πρόβλημα θα το έλεγα ανοιχτά. Είναι σημαντικό να μοιράζεσαι και να βοηθάς....”

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.