ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο «ΓΑΜΟΣ» ΝΤΟΡΑΣ-ΣΑΜΑΡΑ

Αναστέλλεται η λειτουργία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, μετά την απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη, για κοινή κάθοδο του κόμματος με τη Ν.Δ. στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε πριν από λίγο το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος.

Σημειώνεται ότι αυτή η κίνηση κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να μην υπάρχει κανένα τυπικό κόλλημα στη χορήγηση του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές.

Σε δηλώσεις της, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι χρέος όλων είναι η συγρότηση ισχυρού μετώπου που θα κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη. «Μπροστά στον κίνδυνο καταστροφής είναι αναγκαίο να παραμερίσουμε τις διαφορές μας, τις προσωπικές και τις πολιτικές, Να βάλουμε πάνω απ’ όλα την Ελλάδα», σημείωσε.

Ανακοίνωσε ότι στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και ότι στόχος είναι η δημιουργία μιας φιλοευρωπαϊκής μεταρρυθμιστικής δύναμης.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Σαμαράς τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενός μεγάλου φιλοευρωπαϊκού μετώπου, ενώ τόνισε ότι δεν θα αφήσει τη χώρα να οδηγηθεί στη χρεοκοπία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ καλοσώρισε την απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη να συμμετάσχει στην κοινή προσπάθεια. «Θα προχωρήσουμε μαζί, θα αγωνιστούμε μαζί και θα νικήσουμε μαζί», σημείωσε και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εξαπέλυσε πυρά και κατά του ΠΑΣΟΚ.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε τη σύγκληση Εθνικής Εκλογικής Συνδιάσκεψης το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, στις 10 το πρωί, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.