ΚΟΣΜΟΣ

ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ Ο ΜΕΡΝΤΟΧ

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ δεν ικανός να διοικήσει μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία δήλωσε η βρετανική κοινοβουλευτική επιτροπή η οποία ερευνά το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών από την εφημερίδα του Μέρντοχ News of the World.

 

«Ο Ρούπερτ Μέρντοχ έκλεισε τα μάτια συνειδητά σε ό,τι γινόταν στις εταιρείες και τα έντυπά του. Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι ο Μέρντοχ δεν είναι ικανός να διοικήσει μια μεγάλη πολυεθνική» υπογραμμίζει η επιτροπή στο 121 σελίδων πόρισμά της ύστερα από εννέα μήνες έρευνας σχετικά με το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών από την εφημερίδα του News of the World, η οποία έκλεισε τον Ιούλιο του 2011.

Επίσης στο ίδιο πόρισμα επισημαίνεται ότι «Η News of the World και η News International παραπλάνησαν την επιτροπή για τον πραγματικό χαρακτήρα και το εύρος των ερευνών που υποστήριξαν ότι πραγματοποίησαν σε σχέση με τις υποκλοπές αυτές».

Τέλος η βρετανική κοινοβουλευτική επιτροπή,τονίζει ότι είναι θέμα των βουλευτών να αποφασίσουν «ποιές θα είναι οι κυρώσεις εναντίον αυτών που την παραπλάνησαν».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.