ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Ν.Δ

Δύο υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑΟΣ, οι Ιωάννης Κοτσίρης και Κωνσταντίνος Μακρυνόρης, ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά και με ανακοίνωσή τους αιτιολογούν την απόφασή τους.

Ιωάννης Κοτσίρης, υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας με το ΛΑ.Ο.Σ. στην ανακοίνωσή του τονίζει την κρισιμότητα των συνθηκών και εκφράζει την ανησυχία του για την άνοδο της Αριστεράς.

«Αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των συνθηκών και τον ορατό κίνδυνο η Πατρίδα μας να υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες από μία ανεύθυνη και λαϊκίστικη Αριστερά, αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά, ώστε να υπάρξει η πανστρατιά των Φιλοευρωπαϊκών και Κεντροδεξιών δυνάμεων, που θα διασφαλίσουν την παραμονή της Χώρας στην Ευρώπη και θα αναλάβουν την Εθνική ανασυγκρότηση. Θέτω, έτσι, τις όποιες πολιτικές μου δυνάμεις σ’ αυτόν τον αγώνα και σ’ αυτόν τον σκοπό», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Ι. Κοτσίρης.

 

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μακρυνόρης, πρώην δήμαρχος Βιλλίων, επίσης υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., αναφέρει : «Ανταποκρίνομαι στο προσκλητήριο του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά και στρατεύομαι στον αγώνα για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας μέσα από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.