ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Την απελευθέρωση κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και καταγγελία του μνημονίου, έθεσε στο τραπέζι του διαλόγου με τον πρωθυπουργό, ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά από τη συνάντηση που είχε με τον κ. Πικραμμένο, ο Π. Καμμένος αναφέρθηκε στις συζητήσεις του ΝΑΤΟ, στο Σικάγο, χαρακτηρίζοντας θετικό το μέχρι τώρα αποτέλεσμα, παρ' ότι όπως υποστήριξε ήταν προκλητική η στάση των Σκοπίων αλλά και οι δηλώσεις του τούρκου πρωθυπουργού.

Όσον αφορά στην επικείμενη σύνοδο Κορυφής, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, απαιτείται άμεσα να αντιληφθεί η Ε.Ε. και οι εταίροι ας ότι θα πρέπει να λειτουργήσουν ως εταίροι και όχι ως εκπρόσωποι των τραπεζών, καθώς «οι έλληνες έχουν φθάσει στο απροχώρητο». Και ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε απελευθέρωση κονδυλίων, ενώ επανέλαβε τη θέση του κόμματός του για ανάγκη επανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας, μέσα και από την καταγγελία του Μνημονίου, το οποίο όπως υποστήριξε έχει οδηγήσει το λαό και την οικονομία σε αδιέξοδο.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠ’ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ | Matrix 24 21/05/2012

    […] Την απελευθέρωση κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και καταγγελία του μνημονίου, έθεσε στο τραπέζι του διαλόγου με τον πρωθυπουργό, ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος. […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.