ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ν.Δ. ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, δηλώντας μεταξύ άλλων  ότι δεν μπορεί να προδώσει τους 200.000 ψηφοφόρους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, αύριο στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα συγκαλέσει την πρώην κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ και το Εκτελεστικό Γραφείο προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του κόμματος και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Αυτές οι διεργασίες λαμβάνουν χώρα στον ΛΑΟΣ, μετά την πρόσκληση του προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά για συστράτευση όλων των δυνάμεων της κεντροδεξιάς.

Ο κ. Καρατζαφέρης, αύριο εκτιμάται ότι θα ενημερώσει τα στελέχη του για τις προθέσεις του έναντι της πρόσκλησης της Ν.Δ και θα εκφράσει τις θέσεις του για την περαιτέρω πορεία του ΛΑΟΣ.

Νωρίτερα σήμερα σε δήλωσή του στο σταθμό «Τηλεάστυ», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ και είπε ότι δεν μπορεί να προδώσει 200 χιλιάδες ψηφοφόρους του, που «άντεξαν στις πιέσεις και στα ψεύδη» και «δεν μπορεί να προδώσει τις αρχές, τις αξίες και τους αγώνες όλων όσοι αγωνίστηκαν για το κόμμα».

Τόνισε, επίσης, ότι «από Δευτέρα ξεκινάμε» και προειδοποίησε τα στελέχη του ότι «η μάχη θα είναι σκληρή και αμείλικτη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Θανάσης Πλεύρης με δήλωσή του τάχθηκε υπέρ της θετικής ανταπόκρισης του ΛΑΟΣ στην πρόσκληση Σαμαρά, ενώ πρόσθεσε πως εάν δεν συμβεί αυτό, τότε ο ίδιος θα αποφασίσει σύμφωνα με την συνείδησή του. Κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσχώρησής του στη ΝΔ.

Από την πλευρά του ΛΑΟΣ στελέχη του κόμματος τόνισαν στο ΑΜΠΕ ότι «γνωρίζουμε ότι μπορεί να έχουμε διαρροές, αλλά είμαστε ένα κόμμα φιλελεύθερο, στο οποίο ο καθένας προσερχόταν με τη θέλησή του και με την ίδια λογική μπορούσε να αποχωρήσει».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.