ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΗ ΣΑΜΟ

Δράσεις και πρωτοβουλίες ανέλαβαν κοινωνικές ομάδες για τον καθαρισμό του νησιού, την Κυριακή στη Σάμο, λόγω έλλειψης προσωπικού καθαριότητας στον δήμο.

Δεκαπέντε επιχειρήσεις του εμπορικού συλλόγου ανέλαβαν τον καθαρισμό των νησίδων της παραλιακής λεωφόρου, από το Γεφυράκι μέχρι το λιμάνι Βαθέος. Οι επαγγελματίες, με την συνδρομή του δημάρχου, αντιδημάρχου, προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, προέδρου του λιμενικού ταμείου, του δημοτικού συμβούλου της Υποτείνουσας και πολλών μελών της, προχώρησαν στο κόψιμο των χόρτων, στη συγκέντρωσή τους σε σακούλες και στη ρίψη τους σε οχήματα του δήμου, που συμμετείχε με κάποιους υπαλλήλους εθελοντικά και τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο για την καθαριότητα.

Στη συνέχεια προχώρησαν στο άσπρισμα κατά μήκος όλης της νησίδας. Η προσπάθεια, όπως δήλωσαν τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου, θα συνεχιστεί γιατί πρέπει η Σάμος να παρουσιάζει μια καλή εικόνα τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους μόνιμους κατοίκους και για τον λόγο αυτό η συμβολή όλων είναι αναγκαία. Εξάλλου, ο σύλλογος δημοτικών υπαλλήλων Σάμου προχώρησε στον καθαρισμό της παραλίας της Μουρτιάς, με τη συνδρομή του συλλόγου αυτοδυτών, που για άλλη μια φορά καθάρισαν τον βυθό γεμίζοντας ένα φορτηγό σκουπίδια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.