ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2012

ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η εξέταση της Φυσικής Κατεύθυνσης, οι μαθητές συνεχίζουν σήμερα τη «μάχη» των Πανελλαδικών, ευελπιστώντας να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Η εξέταση της Παρασκευής αποτέλεσε «ψυχρολουσία» για τους μαθητές της Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης, με το υπουργείο Παιδείας να αναγκάζεται να ακυρώσει το ερώτημα Γ4, μοιράζοντας τις μονάδες στα υπόλοιπα ερωτήματα του θέματος. Αφορμή η λάθος διατύπωση του ερωτήματος και η καταγγελία της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών που ζητούσαν την ακύρωσή του.

Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποβάλουν το άγχος και να θυμούνται ότι ο αριθμός των εισακτέων παραμένει ίδιος, καθώς και ότι οι ενδεχομένως κακοί βαθμοί θα οδηγήσουν σε πτώση των βάσεων.

Τη Δευτέρα, οι μαθητές της Θεωρητικής εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά, ενώ οι υποψήφιοι της Θετικής και Τεχνολογικής και των δύο Κύκλων στα Μαθηματικά.

Οι εξετάσεις ξεκινούν στις 08:30 π.μ., ώρα κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων, που πρέπει να προσέλθουν στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Λόγω της 24ωρης απεργίας των δημοσιογράφων, το matrix24.gr δεν θα παρουσιάσει αυθημερόν τα θέματα και τις απαντήσεις. Ωστόσο, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα των φροντιστηρίων «Ορόσημο».

Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις εδώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.