LIFESTYLE

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΪΟΥ

Το Matrix24.gr παρουσιάζει τις προθέσεις των άστρων, των πλανητών, της σελήνης και άλλων παραγόντων που συνωμοτούν στο ζωδιακό κύκλο. Άραγε αυτό τον μήνα ποιος θα βγει κερδισμένος (ή χαμένος); 


Κριός

Ο Μάιος, Κριάρια αγαπημένα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «η ανάπαυση του πολεμιστή». Και πώς όχι, με τόσο πλούσιο ουράνιο σκηνικό:

1) Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε προτρέπει να γίνεις πιο γλυκός, επικοινωνιακός και ρομαντικός με το ταίρι σου, αν αυτό που επιδιώκεις είναι όντως η σταθερότητα και το μέλλον μιας σχέσης (Κρόνος στον 7ο οίκο σου). Αν πάλι όχι, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε στηρίξει στην αναζήτηση του επόμενου στόχου σου.

2) Πανσέληνος 6/5: μια σκοτεινή πανσέληνος στο Σκορπιό, η οποία εκτός από εκλογές, φέρνει στην επιφάνεια τα κοινά χρήματα ή αποκτήματα με τον/ην σύντροφο (ελπίζουμε όχι σε κανένα δικηγορικό γραφείο…). Επίσης, φέρνει περισσότερο σεξ, στο οποίο κανείς Κριός δεν είπε ποτέ όχι.

3) Νέα Σελήνη 21/5: στα φιλικά σας Διδύμια το καινούργιο φεγγάρι, και η λέξη-κωδικός των ημερών είναι «παροδικότητα». Μπορείτε να το χτυπήσετε και tattoo να το θυμάστε για πάντα.

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι μεγάλη …(μας κόβει η λογοκρισία), διότι αντί για τα συνηθισμένα της τσαλίμια και τις γλύκες, έρχεται ωσάν κριτής των σχέσεών σας και των επιλογών σας μέσα σε αυτές, θέτοντας στο μικροσκόπιο την επικοινωνία σας. Ενδέχεται δε να μπουν σε άλλο πρίσμα οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας, ή τους στενούς συγγενείς γενικότερα.

A DATE TO REMEMBER: 20/5 Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Στο μικροσκόπιο τα οικονομικά σας.

 

Ταύρος

Ο μήνας αυτός, τόσο αντιπροσωπευτικός της άνοιξης, σας πάει γάντι από πολλές απόψεις, Ταύροι. Εκτός του ότι γενεθλιάζεστε (σχεδόν) όλο το μήνα, αυτός ο Μάιος είναι αξιομνημόνευτος και για άλλους λόγους:

1)Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σου λέει πως τα χρήματα δεν έχουν καμιά αξία αν είναι η καθημερινότητά σου να είναι πιο ζοφερή κι από βιβλίο του Κάρολου Ντίκενς, κι αν όλα δεν γίνονται ή δεν καταλήγουν ως προσφορά σε ένα σύνολο φίλων, μια ομάδα ή μια ιδέα. «Δωρεάν δότε», remember;;;

2) Πανσέληνος 6/5: συντελείται στο Σκορπιό, πολώνοντάς σας μεταξύ της χαράς της ζωής (την οποία με επιτυχία εκπροσωπείτε…) κι ενός σκοτεινού έρωτα που σας στοιχειώνει.

3) Νέα Σελήνη 21/5: στον τομέα των οικονομικών σας αλλά και των αξιών το καινούργιο φεγγάρι, και η λέξη-κωδικός των ημερών είναι «χιτώνας». Όχι όπως Δαφνί, αλλά όπως «όποιος έχει δύο χιτώνες να δίνει τον έναν στο συνάνθρωπο». Ισχύει και για τα ευρώ.

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Για σας, που είναι και η ζωδιακή σας μαμά, ε, θα πονέσει κατιτίς παραπάνω – είναι κάπως σαν τις κανονικές μαμάδες, που σου σβουρίζουν την ξανάστροφη αλλά είναι για το καλό σου. Στον τομέα των οικονομικών και των αξιών σου η σβουριχτή, και ως άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη θα δεις πεταλουδίτσες πράσινες, κόκκινες και κίτρινες. Και γαλάζιες.

A DATE TO REMEMBER: 20/5 Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Στο μικροσκόπιο ο εαυτός σας και τα θέλω του.

 

Δίδυμοι

Όλα τα μωρά στην πίστα – και είναι κοινή γνώση πως οι Δίδυμοι είστε τα αιώνια βρέφη του ζωδιακού. Όχι από πλευράς χαριτωμενιάς, από πλευράς ανωριμότητας.

1)Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε οπλίζει με έξτρα δόση γοητείας για να αντιμετωπίσεις όσους κακορίζικους βάζουν εμπόδια στη δημιουργικότητα και τον οίστρο σου (ναι, ναι, κι εκείνη η κακιασμένη Τράπεζα μέσα σ΄αυτούς! κι ο «Τειρεσίας»!). Επίσης, καλείσαι να βγάλεις τα «ροζ γυαλιά»- δωράκι του Ποσειδώνα- που φοράς σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου.

2) Πανσέληνος 6/5: το ότι γίνεται στο Σκορπιό σε ανησυχεί από μόνο του ως γεγονός, και καλά κάνει. Ένα τσεκ απ δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

3) Νέα Σελήνη 21/5: κορώνα στο κεφάλι σας το καινούργιο φεγγάρι, και λειτουργεί κάπως σαν ανώδυνο λίφτινγκ - σε ανανεώνει!

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Συντελείται στο ζωδιάκι σας η ανάδρομη κίνηση του τσαχπίνικου πλανήτη, άρα έχετε πολλή τροφή για σκέψη σχετικά με το ποιος είστε. Μέσα στις σχέσεις σας πάντα, όπου παραδεχτείτε το, τα τελευταία χρόνια γίνεται το κακό συναπάντημα.

A DATE TO REMEMBER: 20/5 Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Στο μικροσκόπιο οι φοβίες σας.

 

Καρκίνος

Πλούσιος σε ανθοφορία ο Μάιος, πλούσιο και το πλανητικό σκηνικό του μήνα, Καβουράκια, και πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι κρύβει για σας ο μπαξές:

 1)Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε γεμίζει με μία ενδόμυχη, φαινομενικά αναίτια αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά με το μικρό οικιακό σας Κόσσοβο – το σπίτι μου = το λιμάνι μου, σου λένε μετά…! Εσείς όμως, βλέπετε πέρα από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού, το δάσος και όχι το δέντρο. Κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.

2) Πανσέληνος 6/5: στον 5ο οίκο σας, αυτόν του έρωτα, του φλερτ, του παιχνιδιού και της χαράς της ζωής αυτή η πανσέληνος, και λόγω Σκορπιού όλα τα παραπάνω αποκτούν και μία δεύτερη, μυστική υπόσταση. Ακριβώς όπως τα πάντα δείχνουν αλλιώς στο φως του φεγγαριού…

3) Νέα Σελήνη 21/5: το καινούργιο φεγγάρι σας φέρνει καινούργιους φίλους, καινούργιες παρέες και ενδιαφέροντα, καινούργιες ομάδες στις οποίες θα θέλατε να ανήκετε. Σα να ανοίγει ένα παράθυρο στη δροσιά του Μάη ένα πράμα…

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Στον τομέα του υποσυνειδήτου σας;! Έ ρε γλέντια, λέμε: περνούσατε που περνούσατε τα πάντα από ψιλή κρισάρα, τώρα πλέον μπαίνουν στο μικροσκόπιο οι σχέσεις σας κι οι ψυχολογικές σας αντιδράσεις μέσα σε αυτές. Βοήθειά μας!

A DATE TO REMEMBER: 20/5 Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Στο μικροσκόπιο οι φιλίες σας.

 

Λέων

Hail, your Majesty! Εφ’ όσον καταδέχεστε να μας συμβουλευθείτε για τα του τρέχοντος μηνός, λάβετε υπ’ όψιν σας τα κάτωθι:

1)Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς γεμίζει τη ζωή σου με καινούργιους, όμορφους κι ευχάριστους φίλους, ομάδες κι ενδιαφέροντα – ίσως καλλιτεχνικής χροιάς. Ανάμεσά τους, και κάποιος/α όχι τόσο αδιάφορος/η… Ωραιότατο αντίδοτο στις μαυρίλες, τους κανόνες και τους περιορισμούς του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος. Το δε σεξ το επιούσιον γίνεται πολύ ρομαντικό κι εξιδανικευμένο. Συμβουλή της αστρολόγου σου: προσοχή, προσοχή κι επίσης πολλή προσοχή στα κοινά σου χρήματα με τον/η σύντροφο, καθώς και στο τι υπογράφεις!

2) Πανσέληνος 6/5: δε φτάνει το γαϊτανάκι των εκλογών, έχεις και συγγενείς και σύζυγο (νυν, τέως ή to be) να σου κάνουνε το νευρικό σύστημα μπαλαλάικα. Κουράγιο, και κρύψε τους κυνόδοντες!

3) Νέα Σελήνη 21/5: με το καινούργιο φεγγάρι να ανατέλλει στα Διδύμια, μπορεί να ανατείλει ένας καινούργιος έρωτας ανάμεσα από τους φίλους σου, ή από ομάδες στις οποίες συμμετέχεις!

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Ε, όσο να μην πεις, το να ανοίγει κάποιος σε ανοιχτή επέμβαση χωρίς αναισθησία τον τομέα φιλιών μας και παρεών μας, και να μας πετάει στα μούτρα τα λάθη μας για να μάθουμε, δεν το λες και ακριβώς ανώδυνο…

A DATE TO REMEMBER: 20/5 Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Στο μικροσκόπιο η καριέρα σας.

 

Παρθένος

Με τον Άρη στο πλευρό σας (τον πλανήτη…), λίγα έχετε να φοβάστε από τις προκλήσεις του σύμπαντος, Παρθενάκια μας καλά και τακτικά. Πόσο δε μάλλον που ο Μάιος είναι ένας μήνας ανθισμένος. Από κάθε άποψη.

1)Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε ανεβάζει στο βάθρο να ευχαριστήσεις γονείς και σκηνοθέτη για τα καλά κοντινά. «Ο λόγος σου με χόρτασε», λέει ο λαός, οπότε κι εσένα, τα καλά τα λόγια και οι έπαινοι θα σε βοηθήσουν να αντέξεις το στρίμωγμα το οικονομικό, για λίγο ακόμα. Να ήξερες και τι γίνεται με το έτερον ήμισυ, θα ήσουν ο/η καλύτερος/η του χωριού…

2) Πανσέληνος 6/5: η πανσέληνος στο Σκορπιό, εκτός από πιθανή νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα, φέρνει και νοθεία στις πληροφορίες τις οποίες λαμβάνετε, και Σκορπίσιο τόνο στο πώς τις διαχειρίζεστε…

3) Νέα Σελήνη 21/5: στο έτερο ζώδιο του Ερμή, τα φιλικά σας Διδύμια το καινούργιο φεγγάρι, και η λέξη-κωδικός των ημερών είναι «αυτοπροβολή». Δύσκολο για τους Παρθένους των χαμηλών τόνων και της σεμνής δουλειάς.

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Η ανάδρομη Αφροδίτη έρχεται στη ζωή σας στον οίκο της καριέρας σας και της δημόσιας εικόνας σας ώστε να κριθούν τα ζάρια και τα αλόγατα. Κοινώς, αν τα βροντήξατε και πορεύεστε το δρόμο τον πιο μοναχικό, κάνατε καλώς; Αν επιμένετε να προσπαθείτε να συνεργαστείτε, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ; Και άλλα τέτοια χαρωπά.

A DATE TO REMEMBER: 20/5 Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Στο μικροσκόπιο η μόρφωση/επιμόρφωσή σας.

 

Ζυγός

Διχάζεστε, Ζυγοί (story of your life) για το αν σας παίρνει να πλέξετε μαγιάτικο στεφανάκι, ή όχι. Πλέξτε το, χαμένο δεν θα πάει – ο μήνας έχει πολύ ψωμί! Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι:

1)Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε προτρέπει να βάλεις στην άκρη τη μαυρίλα (άνοιξη μπήκε βρε αδερφέ!) και να βγεις εκεί έξω να ξεσκάσεις με τους φίλους σου. «Να βγω; Και πού να πάω;» Δεν θα σε περιμένω να αποφασίσεις, γιατί θα πεθάνω περιμένοντας. Συναυλίες, κινηματογράφος ή θέατρο με τον Ποσειδώνα στον οίκο της διασκέδασης ευνοούνται. Αυτό που ΔΕΝ ευνοείται, είναι το φλερτ με ακόμα μία καλλιτεχνόφατσα αμφίβολης πνευματικής σταθερότητας…

2) Πανσέληνος 6/5: η πανσέληνος στο Σκορπιό φωτίζει τα χρήματα που έχεις ή που δεν έχεις, τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να έχεις, καθώς και τις αξίες που θα έπρεπε να έχεις.

3) Νέα Σελήνη 21/5: το καινούργιο φεγγάρι στους Διδύμους σας τραγουδάει μαζί με τους Beatles «…with a little help from my friends». Αφήστε το τουπέ και σηκώστε κανά τηλέφωνο. Αφού ξέρετε ότι ασυνόδευτοι δεν πάτε πουθενά!

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Πονάει ακριβώς όσο και η αξιολόγηση των φιλικών σου σχέσεων, και πριν βιαστείς να πεις «α, εντάξει», σε συμβουλεύουμε να είσαι εντελώς ειλικρινής με τον εαυτό σου.

A DATE TO REMEMBER: 20/5 Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Στο μικροσκόπιο το σεξ.

 

Σκορπιός

Ο 8ος οίκος σας του σεξ, του θανάτου και των χρημάτων των άλλων θεωρείται παραδοσιακά ο οίκος του Σκορπιού και ενεργοποιείται τρελά αυτό το μήνα. Επειδή λοιπόν τα ανωτέρω θεματάκια πάντα σας κάνουν «κλικ» (ναι, και ο θάνατος! γιατί τα λατρεύετε άλλωστε τα θρίλερ, ε;) έχουμε και λέμε:

1)Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς μιλάει για Αφροδίσια γοητεία που μπαίνει μπροστά για να κερδίσεις κάτι από τα παραπάνω (σεξ, χρήματα, ή να «εξοντώσεις» κάποιον/ους). Ουδείς όμως ατιμώρητος και ο χειρότερος δικαστής είναι πάντα η συνείδησή μας (Κρόνος στον 12ο). Στην απίθανη περίπτωση που θες έξοδο κινδύνου, ο Ποσειδώνας στα Ψάρια μιλά για καλλιτεχνική δημιουργία ή έναν παραμυθένιο έρωτα.

2) Πανσέληνος 6/5: τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα. Όχι το βιβλίο. Ούτε η ταινία. The real thing. Σπίτι σας.

3) Νέα Σελήνη 21/5: το καινούργιο φεγγάρι στον 8ο ηλιακό σου οίκο έρχεται να σου πει για μια ακόμα φορά για εκείνον/η που δεν μπορείς να έχεις.

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Όχι όσο το κεντρί σου, που ενίοτε το στρέφεις στον εαυτό σου. (Survival 1-0-1: επανεξέτασε το γιατί χρειάζεσαι να χρησιμοποιείς το σεξ σαν εργαλείο χειρισμού των άλλων, κι αν επιζήσεις των απαντήσεών σου, η ανάδρομη Αφροδίτη θα φαντάζει προσκοπίνα..)

DATE TO REMEMBER: 20/5 Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Στο μικροσκόπιο οι σχέσεις σας.

 

Τοξότης

Και τι δε γίνεται αυτό το μήνα, Τοξότες! Εκλείψεις, πανσέληνοι, εκλογές…εσείς άραγε τι θα κάνετε; Το καθήκον σας; του κεφαλιού σας; Απεργία; Κατάληψη;

1)Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς φέρνει στην κορυφή των ενδιαφερόντων σου το ταίρι σου, και καιρός ήταν γιατί στο τσακ ήταν να σε παρατήσει. Οι φίλοι σου είναι απόμακροι. α) κρατάνε μούτρα γιατί έχετε πέσει με τα μούτρα στο ταίρι σας; β) κρατάνε απόσταση από διακριτικότητα και σας αφήνουν να ζήσετε το Άρλεκιν; Ψάξτε το. Οικογενειακώς, είστε άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, αλλά μεταξύ μας, λίγο σας νοιάζει.

2) Πανσέληνος 6/5: η Σκορπιοσελήνη ελευθερώνει τους δαίμονές σας. Μπορείτε είτε να γίνετε φίλοι, είτε να γίνετε φίλοι (η δημοκρατία του Σκορπιού είναι παροιμιώδης…)

3) Νέα Σελήνη 21/5: πραγματοποιείται στον άξονα Εγώ-ο/η Άλλος/η της ζωής μου και φωτίζει είτε την ομορφιά του έρωτά σας, είτε τα προβλήματα. Ή και τα δύο.

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Περίπου όσο και ο φρονιμίτης (όταν αναδρομιάζεται στον τομέα των πιο σημαντικών μας σχέσεων, ε, ναι, πονάει… ενδέχεται κάποιοι από εσάς να κόψετε ως και δεσμούς αίματος, και να αποφασίσετε πως «αίμα» σας είναι μόνο ο από σας επιλεγμένος σύντροφος και κανείς άλλος…)

A DATE TO REMEMBER: 20/5 Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Στο μικροσκόπιο η καθημερινότητά σας.

 

Αιγόκερως

Μολονότι έχετε τη χαρούμενη φήμη του «γερο-χειμώνα» και όχι άδικα, ο Μάιος κάνει ότι μπορεί για να σας ανανεώσει. Σωματικά και ψυχικά τουλάχιστον. Ρούχα πρέπει να πάτε να αγοράσετε μόνοι σας.

1)Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε προσγειώνει σε μία ευχάριστη καθημερινότητα, και βοηθά να ανακτήσεις τη ζωντάνια και την ευεξία σου. Κι όσο για τα σκούρα σενάρια στο γραφείο, χμ…μήπως η δημιουργική γραφή α) δώσει διέξοδο στα μόνιμα άγχη σου και β) αποτελέσει μιαν αναπάντεχη, ευχάριστη μορφή εσόδων;

2) Πανσέληνος 6/5: το γραφείο που προαναφέραμε κάνει τον πύργο του Δράκουλα να φαντάζει spa resort.

3) Νέα Σελήνη 21/5: Στη ρουτίνα και την καθημερινότητά σας ανατέλλει το καινούργιο φεγγάρι, φωτίζοντας τις day to day σωματικές και ψυχολογικές σας ανάγκες. Σας δείχνει και τρόπους να τις ικανοποιήσετε, τι άλλο θέλετε;

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Πονάν τα παλικάρια; Ρητορική ερώτηση, μην απαντάτε. Σκεφτείτε καλύτερα πόσες φορές αγνοήσατε τις ανάγκες σας, και πάρτε το αλλιώς γιατί το σώμα θυμάται και τιμωρεί.

A DATE TO REMEMBER: 20/5 Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Στο μικροσκόπιο ο Έρωτας.

 

Υδροχόος

Πολύ χαιρόμαστε που προσγειωθήκατε να διαβάσετε τη στήλη μας, φίλοι Υδροχόοι! Σας έχουμε νέα: ο Μάιος αξίζει και με το παραπάνω τον κόπο της προσγείωσης:

1)Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς μιλά για νεφελώδη οικονομικά και συμπεριφορές «πάρε κόσμε» - αλλά πότε σε νοιάξανε τα χρήματα; Χαμένα θα παν τα λόγια μας. Ας μιλήσουμε καλύτερα για την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό σου οίκο που μιλά για δημιουργικότητα, διασκέδαση, φλερτ και, αν είσαι περήφανος γονιός, χαρές από το βλαστάρι σου. Επίσης να πούμε ότι έχεις παραμελήσει πολύ τα θέματα μόρφωσης και επιμόρφωσης και θα το βρεις μπροστά σου (λέγε με και Κρόνο…)

2) Πανσέληνος 6/5: η δημόσια εικόνα σου δεν συνάδει με τον χαρούμενο εσωτερικό σου εαυτό. Πώς το έλεγαν τα καρτούνς στην ταινία «Ποιος παγίδεψε το Ρότζερ Ράμπιτ»; «Χαμογέλα, πανάθεμα…»

3) Νέα Σελήνη 21/5: στα Διδύμια το καινούργιο φεγγάρι, και είναι πιθανός τόσο ένας νέος έρωτας, όσο και μια εγκυμοσύνη. Κι όχι απαραίτητα σετάκι!

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Όταν ζούμε την ερωτική μας ζωή με συμπεριφορές και ωριμότητα τρίχρονου… Όταν αποφεύγουμε να μιλήσουμε για συναισθήματα όπως ο διάβολος το λιβάνι… όταν πετάμε το σωσίβιο «φιλία» σε όσους κομματιάζουμε, ναι, η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης πονάει. Πολύ.

A DATE TO REMEMBER: 20/5 Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Στο μικροσκόπιο η Οικογένεια.

 

Ιχθείς

Αυτό το μήνα, αγαπητέ Ιχθύ, από ψάρι καλείσαι να γίνεις σέρφερ, και να ισορροπήσεις πάνω στο κύμα των εξελίξεων:

1)Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς κάνει το σπίτι σου καταφύγιο και άσυλο (με την καλή την έννοια). Μέσα εκεί μπορείς να ξεχάσεις το ότι η σεξουαλική σου ζωή είναι τόσο ζεστή όσο κι ένας ψυγειοκαταψύκτης. Αυτό που δεν μπορείς να ξεχάσεις είναι ο μόνιμος ψίθυρος του Ποσειδώνα, που σου λέει για μία άλλη ζωή που σε καλεί…

2) Πανσέληνος 6/5: τάσεις φυγής, και προτίμησε το τραίνο αυτής της φυγής να είναι η τέχνη, το διάβασμα ή όντως ένα κανονικό, real time τρένο. Όχι το αλκοόλ, όχι τα ηρεμιστικά.

3) Νέα Σελήνη 21/5: ανατέλλει στα του οίκου σου, φωτίζοντας νέες δυνατότητες για το σπίτι σου ως χώρο και νέες ευκαιρίες για την οικογένειά σου. Δε θα με ξάφνιαζε μία μετακόμιση, ξέρεις.

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Η οικογένεια, ή όποιος αποτελεί για σένα οικογένειά, περνάει από κόσκινο. Το ίδιο και οι δικές σου οι συμπεριφορές μέσα σε αυτήν. Επειδή στη σχέση μας με την οικογένειά μας στηρίχτηκε ολόκληρη η επιστήμη της ψυχανάλυσης, νομίζω πως η απάντηση είναι αυτονόητη.

A DATE TO REMEMBER: 20/5 Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Στο μικροσκόπιο η επικοινωνία σου. 

....................................................................................

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.