ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

ΝΤΟΡΑ: ΡΙΞΤΕ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Την ανάγκη «τονωτικών ενέσεων» στην πραγματική οικονομία επεσήμανε στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Π. Πικραμμένο, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Αυτό το οποίο προέχει σήμερα, είναι να μπορέσουμε ώστε να υπάρξουν τονωτικές ενέσεις στην ελληνική οικονομία, τονωτικές ενέσεις στη ρευστότητα, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη στην αγορά και συγκεκριμένα έργα, με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έτσι ώστε να αρχίσει να καταπολεμάται ο εφιάλτης της ανεργίας» δήλωσε μετά τη συνάντηση.

«Πρέπει, ως Ελλάδα, να τα κυνηγήσουμε για να μπορέσουν οι Έλληνες να δουν ότι οι θυσίες τους δεν πήγαν χαμένες και ότι η Ελλάδα σηκώνει επιτέλους κεφάλι», πρόσθεσε

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠ’ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ | Matrix 24 21/05/2012

    […] πρωθυπουργό η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Tweet(function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.