ΕΛΛΑΔΑ

ΡΟΖ ΦΩΤΟ «ΚΑΙΕΙ» ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μια ροζ φωτογραφία μέσω κινητού τηλεφώνου που κυκλοφορεί σήμερα στη Λάρισα εμπλέκει γνωστά έως δημοφιλή πολιτικά πρόσωπα της θεσσαλικής πόλης τα οποία συνευρέθηκαν σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση του «Κόσμου» της Λάρισας: «Θα μπορούσε να είναι απλώς μια γαργαλιστική ροζ ιστορία αλλά η φωτογραφία και οι πληροφορίες που τη συνοδεύουν σοκάρουν. Η εικόνα προδίδει το εσωτερικό ενός δωματίου με διάκοσμο ξενοδοχείου και πρωταγωνιστές δύο άτομα ή καλύτερα… ενάμιση.

Η φωτογράφιση έγινε από κινητό τηλέφωνο από μια γυμνή γυναίκα που είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και αποκαλύπτει τα κάλλη της από τη μέση και κάτω. Σε πρώτο πλάνο φαίνονται τα ανοιχτά, μισοσηκωμένα γυμνά πόδια της, καθώς είναι προφανές ότι κρατάει τη συσκευή λίγο πάνω από την κοιλιά της!

Σε δεύτερο αλλά πεντακάθαρο πλάνο, όρθιος κάτω από το κρεβάτι, διακρίνεται ένας άνδρας, ελαφρώς προφίλ, ο οποίος ντύνεται και τη στιγμή εκείνη κουμπώνει το πουκάμισό του. Η ολοκληρωμένη εικόνα αποκαλύπτει τη συνάντηση δύο ανθρώπων που μόλις ολοκλήρωσαν την συνεύρεσή τους με τον άνδρα να δείχνει πιο βιαστικός καθώς ήδη έχει σχεδόν ντυθεί.

Όμως η ροζ πλευρά έχει πολιτική, αυτοδιοικητική και κομματική όψη, καθώς ο άνδρας είναι πασίγνωστος στη Λάρισα, με θητεία αιρετού. Η έκπληξη προέρχεται από την ταυτότητα της γυναίκας η οποία κρατάει και το κλειδί της ιστορίας: Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι πρόκειται για Λαρισαία πολιτευτή, μεγάλου κόμματος, η οποία ήταν μάλιστα υποψήφια στις εκλογές της 6ης Μαΐου στο νομό Λάρισας!

Το αξιοπερίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία- και απ' ότι λέγεται υπάρχουν κι άλλες- διέρρευσε από την ίδια με σκοπό να εκθέσει τον επώνυμο εραστή της για λόγους που μόνο αυτή γνωρίζει!

Πρόκειται για εκδίκηση; Πρόκειται για εκβιασμό; Ότι και να συμβαίνει, το κόμμα τους θα πρέπει να πάρει άμεσα τα μέτρα του και να τηρήσει τις αποστάσεις και από τους δύο. Η φωτογραφία, από την στιγμή που έχει ξεφύγει από το κινητό της κυρίας, αργά ή γρήγορα, θα φτάσει και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, αλλά αυτό θα ήταν το λιγότερο κακό. Τα πολλά και πρόθυμα blogs θα έβρισκαν τρόπο να την ανεβάσουν…».


Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.