ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

Σε αναστολή των στοιχημάτων για την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ προχώρησε η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στον κόσμο, η Ladbrokes.

Αιτία, η ραγδαία αύξηση των στοιχημάτων που είχε ως αποτέλεσμα την επανειλημμένη μείωση των αποδόσεων για τις πιθανότητες εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη ως τα τέλη του 2012.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα που επικαλείται το ΑΜΠΕ, η αβεβαιότητα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών και οι δυσκολίες στον σχηματισμό κυβέρνησης ανάγκασαν την εταιρεία να προχωρήσει σε αναστολή των στοιχημάτων, αφού η σεναριολογία για το θέμα αυτό έχει ενταθεί ξανά.

«Είναι ασφαλέστερο για εμάς να αναστείλουμε τον στοιχηματισμό από το να μειώνουμε επανειλημμένα τα ποσοστά», δήλωσε εκπρόσωπος της Ladbrokes και  διευκρίνισε ότι αν  υπάρξουν θετικές ειδήσεις θα ανοίξουν και πάλι τα στοιχήματα.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς,  δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίζουν ότι η κρίση στην Ελλάδα θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για το ενιαίο νόμισμα, ενδεχόμενο για το οποίο η Ladbrokes προσφέρει απόδοση 33/1. Επίσης η ίδια εταιρεία προσφέρει απόδοση 5/6 ότι το ευρώ θα έχει πάψει να υπάρχει ως τα τέλη του 2015 και 4/1 ότι δύο ή περισσότερες χώρες θα έχουν εγκαταλείψει την ευρωζώνη ως τα τέλη της χρονιάς.

(Πληροφορίες ΑΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.