ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΕΥΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ Η ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ

«Δεν είναι η ώρα για την Ισπανία να κερδίσει το διαγωνισμό» δήλωσε η τραγουδίστρια Παστόρα Σολέρ που μετέχει στο φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, εξηγώντας ότι σε περίπτωση νίκης η διοργάνωση του επόμενου φεστιβάλ θα κόστιζε πολλά χρήματα στην χώρα της.

Η ίδια  αποκάλυψε σήμερα στη δημόσια τηλεόραση ότι την συμβούλεψαν «να μην κερδίσει» στον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο επειδή η διοργάνωση του επόμενου φεστιβάλ, του χρόνου θα στοίχιζε πολλά χρήματα σε μια περίοδο που η χώρα της είναι βυθισμένη στην κρίση.

«Μου είπαν: σε παρακαλούμε, μην κερδίσεις!» αστειεύτηκε η Σολέρ μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ABC Punto Radio. Παραδέχτηκε όμως σοβαρά ότι το θέμα προκαλεί ανησυχίες στη δημόσια τηλεόραση TVE.

«Πιστεύω ότι δεν είναι τώρα η ώρα, ούτε για την Ισπανία ούτε για την ισπανική τηλεόραση να κερδίσει το διαγωνισμό. Αν κερδίζαμε νομίζω ότι θα ήταν αδύνατον να οργανώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό, επειδή κάτι τέτοιο θα στοίχιζε πάρα πολλά λεφτά», είπε η τραγουδίστρια.

Η 33χρονη τραγουδίστρια συμμετέχει στο διαγωνισμό με το τραγούδι Quedate conmigo ("Μείνε μαζί μου").

Σημειώνεται ότι η  Ισπανία δεν περνά από ημιτελικούς αλλά πηγαίνει κατευθείαν στον τελικό, μαζί με άλλες χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία, λόγω της σημαντικής οικονομικής συμβολής τους στη Eurovision.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.