ΕΛΛΑΔΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΝΟΝΥΜΟUS ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Τα αρχεία της Γερμανικής πρεσβείας στην Ελλάδα υποστηρίζουν πως έσπασαν οι Anonymous.

Σε βίντεο που φέρεται να έχει δημιουργηθεί από τους Anonymous, εμφανίζονται ηχητικά αποσπάσματα με τις ανακρίσεις μελών από τους Πυρήνες της Φωτιάς, ενώ υποστηρίζεται ότι, υπάρχει εμπλοκή της γερμανικής κυβέρνησης στη λειτουργία της ελληνικής δικαιοσύνης.

Σε ελεύθερη μετάφραση, οι μασκοφόροι ανώνυμοι καταγγέλλουν:

«Γεια σας Έλληνες, η δικαιοσύνη, η ισότητα και η ελευθερία δεν είναι μόνο λέξεις. Είναι ιδέες. Η δικαιοσύνη θα πρέπει να εξυπηρετεί το λαό. Χωρίς δικαιοσύνη δεν υπάρχει ελευθερία. Σήμερα στην Ελλάδα τα ανθρώπινα δικαιώματα  παραβιάζονται. Στη χώρα που εφηύρε τη Δημοκρατία  η κυβέρνηση λέει ψέμματα, τα μίντια ψεύδονται αλλά η αλήθεια είναι πιο δυνατή.  Η αλήθεια ανήκει σε όλους. Εμείς είμαστε οι όλοι, είμαστε ο λαός, είμαστε οι Ανώνυμοι, είμαστε παντού. Είμαστε ένας θρύλος που μάχεται ενάντια στην αδικία. Οι έλληνες πολιτικοί αντί να υπηρετούν το λαό κάνουν το λαό υπηρέτη τους.  Πάντα καλύπτουν ο ένας τον άλλο αποκρύπτοντας διάφορα οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα. Οι πολίτες πληρώνουν φόρους που δεν αντέχουν, οι υπηρεσίες πληροφοριών κατασκοπεύουν τις ζωές των πολιτών. Αθώοι προσαγάγονται και βασανίζονται από την αστυνομία. Ενώ την ίδια ώρα η Γερμανία κυβερνά την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Η γερμανική κυβέρνηση ελέγχει την πολιτική. Η τηλεόραση και οι εφημερίδες εκμεταλλεύονται τους πολιτικούς. Ο λαός δεν θα έπρεπε να φοβάται την κυβέρνηση. Αντιθέτως η κυβέρνηση θα πρέπει να φοβάται το λαό. Θα χτυπήσουμε ξανά. Παραβιάσαμε τους servers της Γερμανικής πρεσβείας στην Ελλάδα και στα αρχεία βρήκαμε πολύ ενδιαφέροντα, σημαντικά στοιχεία σχετικά με την ανάμειξη της γερμανικής κυβέρνησης στην ελληνική δικαιοσύνη.  Μεταξύ άλλων ανακαλύψαμε πολλά ηχητικά αρχεία και βίντεο από ανακριτικές διαδικασίες με  διαφορετικά ονόματα, από τρομοκράτες έως και υποβρύχια. Επιλέξαμε να δημοσιοποιήσουμε μόνο ένα δείγμα από τα 17 GB. Θα στείλουμε τα υπόλοιπα στο wikileaks μόλις αυτό επαναλειτουργήσει.

Οι γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών ξεκάθαρα παραβιάζουν την ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης. Η γερμανική κυβέρνηση επιζητά να ελέγχει την δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη πρέπει να είναι ανεξάρτητη. Οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα που στόχο έχουν την εξαπάτηση του λαού. Την νύχτα της 6η Μάη θα επιτεθούμε σε αυτό το ψέμα στοχεύοντας τις υπηρεσίες του ΥΠΕΣ.

Δύναμη στο λαό. Είμαστε οι Αnonymous. Είμαστε ένας θρὐλος. Δεν ξεχνάμε. Δεν συγχωρούμε. Να μας περιμένετε.»

Δείτε το Βίντεο

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.