MEDIA

ΕΞ' ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΑ ΚΟΥΒΕΛΗ

Ποια media και ποια show bizz! Εδώ όλοι ασχολούμαστε με τις Κουβελοτούμπες, το χέρι-χέρι με τον Κουβέλη και με το αν ο Σημίτης φόρεσε περούκα και μουστάκι και ντύθηκε Κουβέλης.

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

Το Twitter, με τον προπαγανδιστικό συχνά, τσιτατολγικό και μαζικό χαρακτήρα σχολιάζει πριν τα δελτία των 8 το «ναι» του Κουβελη σε μια κυβέρνηση κυρίως μνημονική.

Οργή, χιούμορ και χοντρή πλάκα!

Ο σπαραγμός είναι μπροστά…

Έκτακτα στα κανάλια και όλοι στην πρίζα! Σε μια φρενίτιδα προεκλογική, εκλογική και μετεκλογική συνεχώς!

Και μέσα σ' όλα η Χρυσή Αυγή, οι εκπομπές που φιλοξενούν τις απόψεις και όσοι νευριάζουν. 7% όμως είναι αυτό. Να κάνεις πως δεν υπάρχει πόσο δημοσιογραφικό είναι; Λέω και μη βρίσετε τώρα!

Σύμφωνα με το Ενημέρωση24, πάντως αυτή την ώρα επικρατεί «Χαμός στον ΣKAI από την απόφαση του Νίκου Ευαγγελάτου να παρουσιάσει στο αποψινό του δελτίο ειδήσεων τη Χρυσή Αυγή! Οι άνθρωποι στο κανάλι μιλάνε για τα νέα ήθη που έφερε ο δημοσιογράφος κατηφορίζοντας στο Φάληρο και επισημαίνουν τους κινδύνους της αλλοίωσης του προφίλ του σταθμού. Πάντως, πηγές από τον σταθμό μας μεταφέρουν το κλίμα περιγράφοντας το με τη λέξη «κόλαση» από τις αντιδράσεις για την απόφαση του να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα! Και φυσικά δεν έλειψαν εκείνοι που μέσα στον κακό χαμό, θύμισαν την περίπτωση με τις ιερόδουλες φορείς του Aids, τις οποίες εμφάνισε στην οθόνη του δελτίου του».

Copy paste το έκανα ακριβώς! Ούτε «και» δεν άφησα!

Και αμέσως μετά είδα την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου με δυο μέλη της Χρυσής Αυγής. Τι Στάλιν έπαιζε μέσα, τι ο Διωγμός του Πόντου, τι Γκέμπελς δε λέγεται…

Κακό να ξεχνάς την ιστορία σου, αλλά ακόμη χειρότερα να την ανακαλείς από διηγήσεις και μυθεύματα…

Αμέσως μετά το Mega παίζει θέμα για τις αντιδράσεις του εξωτερικού στην θριαμβική είσοδο της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό προσκήνιο αλλά και γιατί κατεβάστηκε η επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει συνέντευξη στους «Πρωταγωνιστές» του Μιχαλολιάκου.
Εγώ τον Τσίπρα εδώ που τα λέμε θα 'θελα να δω παντού. Είναι και δικαιωμένος και ωραίος στο κάτω κάτω βρε αδελφέ!

Μη μασάμε λοιπόν! Στο τέλος το καλό θα νικήσει. Το ίδιο θα κάνει και η ομορφιά την ασχήμια.

…μάλλον...

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.