MEDIA

Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΠΟΓΔΑΝΟ

Η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα φαινόμενα βίας είς βάρος δημοσιογράφων, με αφορμή τον χθεσινοβραδινό ξυλοδαρμό του Κ. Μπογδάνου και τις απειλές κατά εργαζομένων στον Τύπο.

«Με μπαράζ απειλών και προπηλακισμών κατά των εκπροσώπων Δημοσιογραφικών Ενώσεων και των εργαζομένων δημοσιογράφων εκδηλώνουν τα στελέχη της 'Χρυσής Αυγής' και οι γνωστοί 'άγνωστοι' την επιθετικότητά τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημοσιογραφικής ένωσης.

«Οι απειλές που εκτοξεύτηκαν κατά του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών και του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, αλλά και της δημοσιογράφου Ξένιας Κουναλάκη της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ», αποδεικνύουν την ολοκληρωτικής αντίληψης συμπεριφορά των μελών και του Αρχηγού της 'Χρυσής Αυγής' και πώς εννοούν την κοινοβουλευτική δημοκρατία», σημειώνει η Ένωση Συντακτών και συνεχίζει:

«Η συνέχεια των απειλών ήρθε σήμερα τα ξημερώματα με την επίθεση 'αγνώστων' κατά του Κώστα Μπογδάνου του Τ/Σ 'ΣΚΑΪ', τον οποίο τραυμάτισαν. Επιβεβαιώνοντας, έτσι, ότι ο πρώτος στόχος των μαύρων φασιστικών αντιλήψεων και πρακτικών είναι ο χώρος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.