AUTO - MOTO

Η CHEVROLET ΣΕ ΝΕΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

Η Chevrolet προχωρά σε ένα ακόμη βήμα για την επέκταση και ανανέωση της γκάμας της, καθώς ετοιμάζεται να φέρει στην παραγωγή μια εντελώς καινούργια πρόταση για τους φίλους των οχημάτων ελεύθερου χρόνου.

Το Chevrolet Trax, που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι στις αρχές του Φθινόπωρου, θα αποτελέσει το πρώτο μοντέλο για την κατηγορία των μικρών SUV.

Με χώρους στην καμπίνα του για πέντε επιβάτες και ένα γενναιόδωρο χώρο αποσκευών, το Trax θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες υποψήφιων πελατών σε 140 διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Βασικό ρόλο στο προφίλ του νέου Chevrolet θα παίξει βεβαίως η εμφάνιση του, καθώς η δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος σε συνδυασμό με το μικρό σχετικά μέγεθος θα δημιουργήσει μια ξεχωριστή εικόνα.

Την ίδια στιγμή στο εσωτερικό θα μπορεί να βρει κανείς ένα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, υλικά και ποιότητα κατασκευής που παραπέμπουν σε μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα και  μια μοντέρνα σχεδίαση του ταμπλό που θα δένει αρμονικά με την συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Το νέο μικρό SUV της Chevrolet προβλέπεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στους δρόμους της γηραιάς ηπείρου την Άνοιξη του 2013.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.