MEDIA

ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΝΕΤΣΑ...

Και τώρα αρχίζουν οι αναλύσεις της επόμενης μέρας, που θα συνεχιστούν περίπου τον επόμενο μήνα. Καλά κουράγια…

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Η δημοσιογράφος Βαλερί Τριερβελέρ, είναι η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, μιας και είναι η σύζυγος του Φρανσουά Ολάντ, νέου όπως ήδη καλά ξέρετε, προέδρου εις τα Γαλλίας. Μετά την ωραία Καρλα Μπρουνι, η μοιραία Βαλερί! Αν κρίνουμε πάντως απ το ότι οι γάλλοι πολιτικοί είναι κηροπώληδες και απ το ότι ο Στρος Καν είναι παντρεμένος με δημοσιογράφο επίσης, αυτά τα φιλιά τα παθιάρικα της νίκης του συζύγου, πολύ διαφήμισης θυμίζουν για κουρασμένο προϊόν!
*Από Γαλλίδες πάντως, αυτή που με ξετρελαίνει προσωπικά είναι η κ. Λαγκαρντ, η οποία είναι πάντα υπέρκομψη ως Γαλλής, αλλά έχει και μια μύτη κάθε άλλο παρά γαλλική. Σα μπουγατσομαχαιρο σε προφίλ, η άτιμη!
*Για τις δικές μας μοιραίες εκλογές, τώρα ο ξένος τύπος πολύ μελανί αφήνει! Για «ψήφο οργής» κάνουν λόγο, ούτε λίγο ούτε πολύ τα ξένα μέσα ενημέρωσης και το ρίχνουν στις αναλύσεις! Μωρέ οργής μονό; Τιμωρίας, θυμού, ανυπακοής και μανίας, να λέτε.
*Και η κ. Μερκελ δήλωσε όμως πως «φυσικά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι τα προγράμματα που συμφωνήσαμε με την Ελλάδα να συνεχισθούν». Αλλιώς; Θα διατάξει την Λουφτφάβε να μας βομβαρδίσει;
*Τι φρεσκάδες παρουσιάστριες, παρουσιαστές και υποψήφιοι και υποψήφιες μέσα σε δυο μέρες για το βράδυ των εκλογών. Σα να ξυπνήσουν το πρωί, μια δεκαετία νωρίτερα! Μαρμάρινα μέτωπα, μες στη γυαλάδα οι βαφές των μαλλιών, ανύπαρκτες ρυτίδες! Φράπες όλοι!
*να τοποθετηθεί η ΕΣΗΕΑ για το αν υποδείχτηκε στους δημοσιογράφους να σηκωθούν και να βγουν έξω, ζήτησε η Λιανα Κανέλλη, ενώ απόρησε αν μόνο μια συντάκτης αναχώρησε!
*Κρίνοντας απ την φωνή η Νάντια Αλεξίου ήταν, αλλά όσο και αν την καλώ να μάθω πόσοι βγήκαν έξω, σήμερα μιλάει, συνεχώς…
*Στην Τατιάννα Στεφανίδου, καλεσμένος, έγινε έξαλλος ο Γιώργος Τραγκας. «Θα το παλέψω όσο ζω» βροντοφώναξε, «να φύγει και ο τελευταίος Γερμανός, με την Λουφτχάνσα από δω απ το Υπουργείο Οικονομικών που τους βλέπουν και τους 30 οι υπάλληλοι και ξερνάμε» και ακόμα πιο νευριασμένα κατέληξε πως «άλλο ευρωπαϊκή ένωση άλλο ευρωπαϊκός ζυγός».
*Ο κ. Τσαρούχας που ήταν ακούστηκε να του λέει εκτός πλάνου: «όχι, φωνές. Μη. Είμαστε και σε ηλικίες που ανεβαίνει το ζάχαρο».
*Αχ κύριε Τσαρούχα μου, μ αυτά που ζούμε και το ζάχαρο και η πίεση μπορεί και η ούρια θα μας ανέβουν όλων!

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.