ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΟΝΤΗΣ: «ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΛΕΝΕ»

Σε απευθείας επίθεση εναντίον όσων αμφισβητούν τις προθέσεις του πέρασε την Πέμπτη το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης Γιάννης Κόντης.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είχα πει ότι με τη λήξη της φετινής χρονιάς ήθελα να πω κάποια πράγματα που με ενοχλούν για πολλά χρόνια. Σκέφτηκα πολύ πριν τα πω και βέβαια και για αυτή μου την απόφαση άκουσα βλακείες από κάποιους που έχουν πάντα να πουν κάτι, όπως γιατί διάλεξε την αίθουσα τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης". Βλέπουμε το που έχει φτάσει το κόμπλεξ αυτών που θέλουν να καθοδηγούν τον κόσμο.

Δεν θέλω να αναλωθώ σε ένα άνθρωπο που έχει κάνει κακά πράγματα και τα γνωρίζω. Απλά θα πω κάποια που έχω ζήσει στον Άρη και διογκώνονται και πολλοί θεωρούν ότι ο μεγαλύτερος δυνάστης του Άρη είμαι εγώ.

Θα αρχίσω από το τέλος. Είναι απαράδεκτο για τον κόσμο κάποιοι να προσπαθούν να περάσουν ότι είχα μια ιδέα να φέρω χρήματα για να πάρω τον Άρη. Αυτοί ξέρουν στην πραγματικότητα ότι ο Άρης έχει ανάγκες που κληρονόμησε. Πολλοί λίγοι έχουν καταλάβει ότι η οικονομική κατάσταση του Άρη δεν προέκυψε τα τελευταία δύο χρόνια.

Όταν κληρονομείς μια ομάδα με 14 εκατ. ευρώ. χρέη είναι δύσκολο να έχεις μέλλον. Και εμείς που προσπαθούμε να φέρουμε χρήματα, φαινόμαστε σαν να θέλουμε να κλέψουμε τον Άρη. Αυτοί που κατηγορούν να φέρουν αυτοί χρήματα και όταν ρωτούνται για την επόμενη μέρα, λένε ότι ο κόσμος θα καλύψει τις τρύπες. Αυτοί που χρόνια κρυβόντουσαν πίσω από μένα, να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις καλές στιγμές και για τις κακές να φταίω εγώ. Και μόλις έφευγαν, έφταιγα εγώ για όλα.

Ασχολήθηκα με τον Άρη έχοντας ένα όραμα που ακόμα έχω και το έχει και ο κόσμος. Να δω αυτή την ομάδα να διεκδικεί τίτλους. Από τους 1.500 οπαδούς που ήταν όταν ήρθα, φτάσαμε να έχει 25.000 σε κάθε αγώνα, 15.000 στις πρώτες προπονήσεις, να γίνεται παγκόσμια γνωστός με φιλικά διεθνή, να διαπρέπει στην Ευρώπη.

Κάποιοι θέλουν τον Άρη μικρό στα μικροσυμφέροντα τους. Και ο μόνος που δεν φταίει είναι ο κόσμος. Δεν μπορώ να αφήνω την λάσπη καθημερινά να αμαυρώνει την εικόνα του Άρη. Και μετέθεσα τα δήθεν προσωπικά μου με τον εκδότη στις δικαστικές αίθουσες, όπου δεν μπόρεσε να τα υποστηρίξει. Οι άντρες που φορούν παντελόνια δεν λένε ότι η γυναίκα του Κόντη κάνει μεταγραφές στον Άρη και όταν καλούνται στο δικαστήριο εξαφανίζονται. Οι άντρες βγαίνουν και υπερασπίζονται αυτά που λένε.

Όλοι θεωρούσαν ότι εγώ διοικώ την ομάδα τόσα χρόνια και για αυτό είπα ότι έφτασε η ώρα να γίνει πραγματικότητα. Σε κάποιους δεν αρέσει αυτό όμως. Θα ήταν διαφορετικός ο τρόπος διοίκησης και η λήψη αποφάσεων και θα ερχόντουσαν παίκτες που θα ξέρουν σε ποια ομάδα παίζουν. Παιδιά που θέλουν να αναδειχθούν και όχι κάποιοι που βλέπουν τον Άρη σαν μεταβατικό στάδιο.

Θα πω ποια είναι η πρόταση μου στην γενική συνέλευση. Αν δουν κάποιους ότι έχουν μια ολοκληρωμένη πρόταση, θα τους χειροκροτήσω. Έγινε μια προσπάθεια εισροής κεφαλαίων, κάτι δύσκολο στην Ελλάδα.

Στο ποδόσφαιρο όμως για κάποιες εταιρίες είναι πολύ ενδιαφέρον. Μην νομίζετε ότι είναι ένας χώρος που χάνονται πάντα χρήματα. Υπάρχουν διαδικασίες που μπορούν να παράγουν χρήματα, αρκεί να συνεργάζεσαι με τους σωστούς ανθρώπους.

Ακούω πολλά για την συνέλευση του 2009, ότι κοροϊδέψαμε τον κόσμο με Αμπρέου και Γκρασιάν. Ο κόσμος όμως είδε ένα όραμα που απέδωσε 12.000 διαρκείας και βάλτε και τα χρήματα που αποκόμισε ο Άρης. Όλη εκείνη η χρονιά έβγαλε μια καλή αύρα για τον Άρη. Και δεν φτάσαμε τυχαία στο να έχουμε 16 εκατ. έσοδα την επόμενη σεζόν.

Εγώ να φύγω αύριο. Αλλά να δω ανθρώπους οι οποίοι θα έρθουν με μια ολοκληρωμένη πρόταση και θα κάνουν καλύτερη δουλειά από αυτή που κάναμε εμείς. Όποιος ξαναμιλήσει όμως για διοίκηση πρωτοδικείου εγκληματεί και θέλει να καταστρέψει την ομάδα».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.