ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Την πρώτη συνάντησή τους εντός των φυλακών του Κουρδαλλού θα έχουν αύριο το πρωί ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη.

Το προφυλακισμένο ζευγάρι, όπως προβλέπει η σωφρονιστική νομοθεσία, θα συναντηθεί σε ειδικό χώρο των φυλακών. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο ποιος από τους δύο θα μεταχθεί στην πτέρυγα που κρατείται ο άλλος. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν κοστίσει και στους δύο την προσωπική τους ελευθερία θα έχουν πολλά να πουν.

Η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με τον συνήγορό της Βασίλη Χειρδάρη, συνεχίζει την απεργία πείνας και πίνει μόνο νερό εν αναμονή και της κρίσης του δικαστικού συμβουλίου για την αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσεις ζητώντας - όπως είναι γνωστό - ή να παραμείνει έγκλειστη στο νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου ή να εμφανίζεται τρεις φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός δεν κρύβει την αγωνία του για την αυριανή συνάντηση. Την τελευταία φορά εξάλλου που συναντήθηκαν εκείνη ήταν ελεύθερη, κοντά στο παιδί τους, το οποίο τις τελευταίες μέρες ζει στην Αταλάντη μαζί με τους γονείς της κ. Σταμάτη, όπου είναι ο μόνιμος τόπος κατοικίας τους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.