ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ 2010

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπεται να δικαστεί για την κατηγορία της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες για το έτος 2010, που αφορά τη χρήση του 2009, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων παραπέμπεται να δικαστει Για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του έτους 2010 (χρήση 2009) ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος. Παράλληλα απαλάσσεται λόγω παραγραφής για «ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες» των ετών 1998-2005.

Το επίμαχο πόθεν έσχες κρίθηκε ως ανειλικρινές μετά το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο, ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει συνολικό εισόδημα 250.955,87 ευρώ, τα 150.000 από το οποίο δικαιολογεί ως λήψη δύο δανείων.

 

Δεν έχει δηλώσει το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ενώ παλιότερα περιουσιακά του στοιχεία δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το σπίτι δηλώθηκε στο πόθεν έσχες του 2011 καθώς αποκτήθηκε το 2010 και ότι έστειλε πολλές φορές συμπληρωματικά στοιχεία στην επιτροπή της Βουλής που κατά την άποψή του δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.