ΕΛΛΑΔΑ

5η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012.

Της Χαράς Ιωάννου

Η απόλυτα ειρηνική γιορτή για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου και την ρύπανση που δημιουργεί, για την απεξάρτηση μας από το πετρέλαιο και τις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, για την απενοχοποίηση του φυσικού γυμνού μας σώματος.

Για αυτό λοιπόν την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 αντιμετωπίζουμε την κίνηση των αυτοκινήτων με τα γυμνά μας κορμιά σαν τον καλύτερο τρόπο για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας.

Η ποδηλατοδρομία έχει ειρηνικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Ζωγραφισμένα και στολισμένα σώματα και ποδήλατα, φυσική διακόσμηση, αξεσουάρ, χρώματα και μουσική θα είναι τα όπλα των συμμετεχόντων. Μπορείτε να συμμετέχετε και με άλλα εναλλακτικά μη μηχανοκίνητα μέσα μετακίνησης όπως skateboards, rollers, πατίνια.

Μετά την ποδηλατοδρομία ακολουθεί μεγάλο μυθικό πάρτι για όλη την πόλη. Μαζί με την Ομάδα Κρουστών Κρούση, τον Αρη Παπανικολάου και τα Τύμπανα του Πύργου, τους DJ ATARY(Stelios), Root Boot, Miss Dynamite, Farina+GG, και οι ξυλοπόδαροι High Society.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΠΑΡΤΥ

ΠΑΡΚΟ ΧΑΝΘ-ΞΑΡΧΑΚΟΥ (συντριβάνι), Βασ. Γεωργίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

# 15.00 BODY PAINTING, ελάτε να βάψουν τα σώματα σας και να γίνεται ζωντανά έργα τέχνης. Προτεραιότητα για όσους τολμάνε, και ειδική περιοχή χωρίς αδιάκριτα βλέμματα.

# 19.00 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ, ετοιμαστείτε για την πιο ευχάριστη και δυναμική βόλτα στο κέντρο της πόλης. Κάνετε τις τελευταίες πινελιές στα σώματα σας και διακοσμείτε τα ποδήλατα σας.

# 22.00 AFTER-PARTY, το μυθικό πάρτι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.