Οι απαγωγείς ζήτησαν από τον πατέρα του ανήλικου που είναι διευθυντής σε τράπεζα, αριθμούς λογαριασμών καταθετών με μεγάλα χρηματικά ποσά, ώστε να τα αφαιρέσουν με ηλεκτρονικό τρόπο.
Συναγερμό στην αστυνομία έχει σημάνει η απαγωγή 15χρονου μαθητή, γιου του διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας Χαλκίδας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι σταμάτησαν το παιδί στη Χαλκίδα, την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του το πρωί, το έβαλαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε επικοινωνία των δραστών με την οικογένεια του απαχθέντος για να γνωστοποιήσουν τα κίνητρα της ενέργειάς τους.
Pasta alla Norma και εν προκειμένω penne alla Norma. Πρόκειται για μία από τις ... δείτε τη συνταγή
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα