ΕΛΛΑΔΑ

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΑΠΑΓΩΓΗ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

Οι ληστές που εισέβαλαν στη Μονή Σαγματά της Θήβας, αφού άρπαξαν ένα χρηματικό ποσό για να διαφύγουν άρπαξαν και ένα μικρό αγόρι, ώστε να πιέσουν τους μοναχούς να μην καλέσουν τις αρχές. Αργότερα απελευθέρωσαν το αγόρι.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έξι ληστές εισέβαλαν στο μοναστήρι οπλισμένοι με πιστόλια και καραμπίνες. Την ώρα εκείνη στο μοναστήρι υπήρχε μόνο ένας καλόγερος και ένα μικρό αγόρι από τη Ρωσία. Τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν 12.000 ευρώ. Μέσα σε 10 λεπτά οι δράστες είχαν αρπάξει τα χρήματα και προσπάθησαν να φύγουν. Εκείνη την ώρα επέστρεφε στο μοναστήρι όμως ένας ακόμη μοναχός. Όταν οι ληστές τον είδαν σήκωσαν τα όπλα, τον ακινητοποίησαν και αυτόν και τον οδήγησαν μαζί με τον άλλο μοναχό σε ένα κελί όπου τους κλείδωσαν.

Για να βεβαιωθούν ότι δεν θα ειδοποιήσουν την αστυνομία οι μοναχοί οι δράστες άρπαξαν το παιδί, το έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και το πήραν μαζί τους. Ευτυχώς λίγο αργότερα το απελευθέρωσαν χωρίς να το πειράξουν. Κάποια στιγμή εγκατέλειψαν και το αυτοκίνητο που άρπαξαν από το μοναστήρι. Παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος των δραστών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.