ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ

Στον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι. Δείτε τα θέματα. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας -όπως όλα δείχνουν- θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των υποψηφίων των Πανελλαδικών εξετάσεων. 

Μέχρι τώρα όπως προκύπτει και από τη βαθμολόγηση της πλειονότητας των γραπτών, η αποτυχία που σημειώθηκε τόσο στη Φυσική όσο και στα Μαθηματικά αναμένεται να οδηγήσει σε πτώση των βάσεων εισαγωγής για Πολυτεχνεία, ιατρικές και φυσικομαθηματικές σχολές. Απ' την άλλη, ανοδικά αναμένεται να κινηθούν οι βάσεις των νομικών και κοινωνικών επιστήμων.

Εν τω μεταξύ, στον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων εξετάστηκαν σήμερα όσοι υποψήφιοι επιθυμούν την εισαγωγή τους στα τμήματα Μουσικών Σπουδών και Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.

Δείτε τα θέματα στο ειδικό μάθημα εδώ.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι «τρέχει» η διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων, μέσω της ιστοσελίδας http://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx. Η προθεσμία λήγει στις 5 Ιουλίου.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν το password που είναι απαραίτητο για την υποβολή του μηχανογραφικού, από τα λύκειά τους, μέχρι τις 22 Ιουνίου.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.