ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟΥΣ

Δύο άνδρες ηλικίας 30 και 37 ετών ομολόγησαν τη θανατηφόρα επίθεσή τους σε 37χρονο σεκιούρτι στου Ρέντη και συνελήφθησαν από την αστυνομία. Ο λόγος; Οι παρατηρήσεις που τους έκανε ο υπάλληλος ασφαλείας για τις ακαθαρσίες του σκύλου τους...

Όταν συνέβη το περιστατικό, το θύμα βρισκόταν σε βάρδια ως φύλακας στο προαύλιο τεχνικής εταιρείας, η οποία ανήκει στην Αγροτική Τράπεζα και βρίσκεται σε πάροδο του Κηφισού. Οι δράστες επιτέθηκαν στον φύλακα και τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο φύλακας είχε κάνει παρατήρηση στους δύο δράστες επειδή ο σκύλος τους άφηνε ακαθαρσίες στον περιφραγμένο χώρο της τράπεζας.

Όταν έγιναν οι παρατηρήσεις, οι δύο άνδρες έφυγαν για να επιστρέψουν λίγη ώρα αργότερα οπλισμένοι με μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισαν θανάσιμα τον φύλακα. Οι αστυνομικοί τους βρήκαν χάρη στη μαρτυρία περιοίκου ο οποίος άκουσε την έντονη λογομαχία μεταξύ αντρών, ενώ καθοριστικό για την αναγνώριση των δραστών ήταν το βίντεο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του χώρου. Να πούμε ότι ο 37χρονος φύλακας εξέπνευσε ενώ διακομιζόταν στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Οι δε συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.