LIFESTYLE

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 4-10 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα;

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη, και στον 9ο ηλιακό σου οίκο – η μελαγχολία και η αίσθηση ότι έχεις χάσει το νόημα στη ζωή διογκώνεται. Σπουδές που (κακώς) δεν ακολούθησες ποτέ; Σπουδές που (τρισχειρότερα) λόγω της κρίσης αναγκάζεσαι να βάλεις σε αναμονή; Ό,τι κι αν είναι, ρίχνει τη διάθεσή σου στα Τάρταρα, Κριέ. Ίσως θελήσεις να ακολουθήσεις τη μνημειώδη φράση «αύριο είναι μια καινούργια μέρα» - την είπε άλλωστε η Σκάρλετ -πιο Κριός πεθαίνεις- ο’ Χάρα. Ωστόσο, η αμέσως επόμενη ημέρα της σεληνιακής έκλειψης είναι η 5/6, όπου σχηματίζεται το ακριβείας τετράγωνο Αφροδίτης / Άρη, κι εσύ μπορείς να ξεχάσεις κάθε ελπίδα συναισθηματικής και ερωτικής συνεννόησης στην καθημερινότητά σου. Κι όλα αυτά σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο που βράζει και φλέγεται. Και πώς όχι, με το ακριβές τετράγωνο Ουρανού / Πλούτωνα στις 7/6, που υπόσχεται να κατεβάσει ακόμα και το Ζυγό κολλητό σου στους δρόμους (με Rolex στα χέρια, με Gucci στους ώμους);

SOS dates: 6 – 9/6, ακριβές τετράγωνο Ήλιου / Άρη. Τι κάνεις γρηγορότερα; Μιλάς, ή ερωτεύεσαι; Αν εξίσου γρήγορα σκέπτεσαι, φρόντισε εκτός από γρήγορα να το κάνεις και σωστά.

 

Ταύρος

Στον τομέα του σεξ, των κληρονομικών και των κοινών οικονομικών με το έτερόν σου ήμισυ πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη της 4/6, βάζοντας στο μικροσκόπιο τα ανωτέρω θέματα, και το ένα, ουσιαστικότερο όλων θέμα: το έτερόν σου ήμισυ, τελικά το έχεις σε εκτίμηση; Γιατί όλα καταλήγουν εκεί. Και αυτό δεν το λέω μόνον εγώ, το λέει και η επόμενη της εκλείψεως (5/6) η οποία αντί για ένα καφέ να ανοίξει το μάτι μας, μας σερβίρει ακριβείας τετράγωνο Αφροδίτης / Άρη. Το ρήμα «έχω» φωτίζεται σαν το «Ήχος και Φως», και το ερώτημα είναι τι, τελικά, επιδιώκεις να έχεις: Ύλη; Δημιουργία; Τον Άλλον; Στην ατυχή περίπτωση που επιλέξεις το τρίτο, έσω προετοιμασμένος να περάσεις στην απέναντι όχθη – στα εδάφη του Σκορπιού- και να βιώσεις την κτητικότητα αλλά και την απώλεια με Πλουτώνιο τρόπο. Εκτός από εσένα και το κρεβάτι σου, πάντως, φωτιά έχουν πάρει και τα θεμέλια της κοινωνίας. Το τετράγωνο Ουρανού / Πλούτωνα στις 7/6 είναι ικανό να πάρει ακόμα και το δικό σου βλέμμα από τα προσωπικά σου μικροπροβλήματα και να το στρέψει στη μεγάλη εικόνα που, ελέω εξωκρόνιων πλανητών, δημιουργείται.

SOS dates:6 - 9/6, ακριβές τετράγωνο Ήλιου / Άρη. Και βιώνεις πώς είναι να θέλεις τον Άλλο περισσότερο κι από το οξυγόνο που ανασαίνεις.

 

Δίδυμοι

Απέναντί σου, στον συμπαθή Τοξότη, η Σεληνιακή έκλειψη σου κλείνει το μάτι, και σε (ξανα)ρωτάει: ως πού θα έφτανες για να είσαι με τον Άλλο; Το λυσάρι της Αστρολόγου σου θέτει ως βοηθητικό υποερώτημα το βιβλικό «τι αξία έχει ολόκληρος ο κόσμος, αν έχεις χάσει την ψυχή σου;» κι ελπίζει να βοήθησε. Κι αυτό πάντως να μη σε βοηθήσει, δε μπορεί, το ακριβείας τετράγωνο Αφροδίτης / Άρη στις 5/6 θα σου ανοίξει τα μάτια, ως προς το πόσο εσύ κι ο Άλλος είστε συγγενείς ενέργειες. Πόσο εύκολα θα λειτουργούσατε ως μονάδα; Πριν βιαστείς να απαντήσεις ερωτευμένα, σκέψου πόσο δύσκολο είναι να λειτουργήσεις ως μονάδα εσύ ο ίδιος, Δίδυμε διχασμένε, κι ενίοτε τριχασμένε. Ίσως, πάντως, λόγω του Αέρα που σε κυβερνά και της μεταβλητής σου φύσης, να είσαι από τους λίγους που αντιλαμβάνονται εκεί έξω ότι αυτός ο κόσμος που μας μοιάζει, αλλάζει, και αλλάζει δυναμικά και δραματικά. Το τετράγωνο Ουρανού / Πλούτωνα είναι εδώ για να βάλει τα θεμέλια του brave new world…

SOS dates: 6 – 9 /6, όπου έχουμε τετράγωνο Ήλιου / Άρη, η οικογένεια βλάπτει. Η πατρική σου οικογένεια, που ό,τι της θυμάται χαίρεται; Η οικογένεια η δική σου που ζει στο χαρωπό κόσμο του Disney ενώ εσύ πνίγεσαι; Ο-η πρώην, που κάνει το «Κράμερ εναντίον Κράμερ» να ωχριά; Χμ!

 

Καρκίνος

Λες και δεν το ήξερες πως σωματοποιείς τα άγχη, τις στενοχώριες και τα προβλήματά σου, έρχεται η Σεληνιακή έκλειψη της 4/6 στον Τοξότη να στο θυμίσει. Κόμποι στο στήθος, πόνοι στο στομάχι, απ’ όλα έχει ο μπαξές. Η λύση είναι ενίοτε να μιλάς και όχι πάντα να μασάς σε ό,τι σου λένε, ή σε όποιον συναισθηματικό εκβιασμό επιχειρούν εις βάρος σου. Και, μιλώντας για συναισθήματα, το ακριβές τετράγωνο Αφροδίτης / Άρη της 5/6 τονίζει το πόσο διαφέρει αυτό που διαισθάνεσαι πως συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, με αυτό το οποίο κατά κόσμον φαίνεται ή σου λένε ότι συμβαίνει. Οποιοσδήποτε γνωρίζει έστω και βασική Αστρολογία θα συμβούλευε έναν Καρκίνο να ακούσει τη διαίσθησή του, και δεν πρόκειται εγώ να πράξω διαφορετικά. Ίσως σε βοηθά να σκέπτεσαι πως δεν είσαι εσύ ο μόνος χριστιανός στην αρένα των σχέσεων και των καιρών. Με το τετράγωνο Ουρανού / Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 7/6, όλοι σηκώνουν το δικό τους (μεγάλο) σταυρό, κι όλες αυτές οι ταλαιπωρημένες μονάδες συνθέτουν την ευρύτερη κοινωνική εικόνα.

SOS dates: 6 – 9 /6, το τετράγωνο Ήλιου / Άρη τονίζει στο έπακρο τη διαφορά μεταξύ του τι φτάνει σε σένα ως πληροφορία και τι πραγματικά συμβαίνει. Το συγκεκριμένο τριήμερο στη θέση σου θα πρόσεχα πολύ και τις μετακινήσεις μου. Άρης είν’ αυτός.

 

Λέων

Στο αμέσως επόμενο πύρινο ζώδιο, τον Τοξότη, η Σεληνιακή έκλειψη έρχεται να συζητήσετε το ποιόν, πώς και γιατί ερωτεύεσαι. «Υπάρχουν πολλοί τρόποι;» θα μου πεις – η αλήθεια είναι πως, για έναν Λέοντα, όχι. Ερωτεύεστε με larger than life τρόπο, κι εξίσου μεγαλειώδης είναι και η ελεύθερη πτώση σας όταν ο Άλλος αποδεικνύεται λίγος για το (Armani exclusive, τουλάχιστον) κοστούμι που του ράψατε. Το τετράγωνο Αφροδίτης / Άρη την αμέσως επόμενη ημέρα και στους τομείς του ωροσκοπίου σας που αφορούν ιδέες και αξίες, σας δίνει την απάντηση (ΟΚ, κάπως απότομα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας): φροντίστε την επόμενη φορά να κρατάτε στο μυαλό σας το από πού προέρχεστε. Ποιοι είστε, τι πρεσβεύετε, τι είναι για σας αδιαπραγμάτευτο, σε τι δίνετε αξία, και γιατί. Ο (όποιος) Άλλος πρέπει να είναι στοιχειωδώς συμβατός με αυτά, για να μην έχουμε Λεόντια δράματα. Ο γενικός κοινωνικός κλυδωνισμός (τετράγωνο Ουρανού / Πλούτωνα στις 7/6) κάνει σημαντικότερη από ποτέ την προσήλωση στις αρχές και τις αξίες μας.

SOS dates: 6 – 9 /6, τετράγωνο Ήλιου / Άρη, και προσέχουμε ΠΟΛΥ σε ποιόν δανείζουμε χρήματα, ή τι κρύβεται πίσω από κάποιον γνωστό ή φίλο που μας παρουσιάζεται ως αναξιοπαθών.

 

Παρθένος

Η Σεληνιακή έκλειψη (4/6) γίνεται στο σπίτι σου, αγαπητέ Παρθένε. Για την ακρίβεια στον Τοξότη, ο οποίος μιλά και περιγράφει τα του οίκου σου (είτε ως κτίριο είτε ως ψυχολογική έννοια) και τα της οικογένειάς σου. Το οικογενειακό άσυλο δεν ονομάζεται τυχαία άσυλο, και αυτό ακριβώς καλείσαι να ανακαλύψεις (the hard way). Αν λειτουργεί ως άσυλο που περιθάλπει, τρέφει, προσφέρει κι εμποδίζει τους έξωθεν βίαιους εισβολείς να σε βλάψουν, έχει καλώς. Αν όμως παραπέμπει σε άλλου τύπου άσυλο, αυτό με τα ηλεκτροσόκ και τα καγκελάκια στα παράθυρα, μήπως να την κάνεις; Κι αν δε μπορείς να την κάνεις, μήπως να αστράψεις και να βροντήξεις για να δουν όλοι ποιος κάνει κουμάντο στη ζωή σου; Όχι τίποτ’ άλλο, έχεις και μία καριέρα να χτίσεις, ζήτημα που, με το τετράγωνο Αφροδίτης / Άρη (5/6) γίνεται απλά επιτακτικό. Το να διεκδικήσεις (Άρης) αυτό που θέλεις (Αφροδίτη) δεν θα είναι εύκολη υπόθεση (τετράγωνο…). Τετράγωνη όμως είναι και η λογική σου, non;

SOS dates: 6 – 9 /6, τετράγωνο Ήλιου / Άρη. Ξέρω, βαρέθηκες εμάς, τα τετράγωνα και τη ζωή σου. Ωστόσο, μην προβείς σε καμία κίνηση καριέρας αυτές τις ημέρες, πρόσεξε τον αθέμιτο ανταγωνισμό που ίσως βλάψει την δημόσια εικόνα σου και πρόσεχε και για ατυχήματα Άρειου τύπου (ταχύτητα, μηχανές, μαχαίρια, φωτιά, όπλα κ.λπ.).

 

Ζυγός

Από καταβολής ζωδίων, αυτό που θέλουν οι Ζυγοί είναι η αρμονία και η κομψή επικοινωνία. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο φωνακλά Τοξότη και στον τομέα της επικοινωνίας σου, είναι κάπως σα να βάζει κανείς τον συμπαθέστατο Αλέξη Κωστάλα να περιγράψει τελικό κυπέλλου Champions League. Κολλάει; Δεν κολλάει, και σαν αποτέλεσμα, «κολλάει» η επικοινωνία σας και δοκιμάζονται στα όρια οι καλοί σας τρόποι, τα γαλλικά και το πιάνο. Όλα αυτά στις 4/6 – κι εκεί που ετοιμάζετε τσάι γιασεμί και λέτε «μέρα είναι, θα περάσει», όντως η μέρα περνάει κι έρχεται η επόμενη με το τετράγωνο Αφροδίτης / Άρη, κι εσάς να θέλετε να μεταναστεύσετε στο Νησί του Πάσχα. Το Νόημα θα το ξαναβρείτε όχι παίρνοντας τα βουνά (τα νησιά του Ειρηνικού, στην περίπτωσή μας) αλλά μένοντας και παλεύοντας να ξεδιαλύνετε το τι θέλετε. Δεν είναι εύκολο, το ξέρουμε – αλλά τα τετράγωνα είναι ακριβώς αυτό. Όψεις μεγάλης ισχύος, που εκλύεται μέσα από αντικειμενικές δυσκολίες. Παρόμοιες με αυτές που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος, όπως θα σου θυμίσει και το συλλογικής ενέργειας τετράγωνο Ουρανού / Πλούτωνα στις 7/6.

SOS dates: 6 – 9/6, τετράγωνο Ήλιου / Άρη. Αυτή τη μετακίνηση που σκεπτόσασταν για το Νότιο Ειρηνικό να την ξεχάσετε. Ούτε καν μέχρι το κτήμα του παππού στα Μεσόγεια. Τα ατυχήματα είναι κάτι περισσότερο από πιθανά.

 

Σκορπιός

Σήμερα λοιπόν, θα μιλήσουμε για χρήμα. Αστρολόγοι άνθρωποι είμαστε, ξέρουμε πόσο σας εξιτάρει το συγκεκριμένο θέμα (κι όταν υλοποιείται και σε ευρώ στην τράπεζα, μέχρι σε οργασμό έρχεστε…). Ο Βόρειος Δεσμός στον Τοξότη, αλλά και η Σεληνιακή έκλειψη εκεί στις 4/6, μιλούν για οικονομικά συμβάντα, για γεγονότα που αφορούν σε χρήματα. Τι χρήματα; Δε θα σφαχτούμε για το αν θα πρόκειται για ευρώ ή δραχμή, σίγουρα όμως αφορούν (και) άλλους. Χρήματα που είχατε από κοινού (Αφροδίτη στον 8ο οίκο σας) με κάποιο φίλο (Άρης στον 11ο οίκο της φιλίας); Με αυτούς τους δύο σε σκληρή όψη τετραγώνου, ίσως πρόκειται για δανεικά κι αγύριστα, ίσως πρόκειται και για κλεμμένα ή κακοδιαχειρισμένα χρήματα από φίλο ή φίλους. Σε κάθε περίπτωση, εσείς αποφασίζετε να τα διεκδικήσετε. Το τρίγωνο του Κρόνου με Ήλιο, Αφροδίτη και Ερμή λέει πως, αν το αίτημά σας είναι δίκαιο και έχετε κάνει την αυτοκριτική σας σχετικά με το πού φταίξατε εσείς, έχετε πολύ καλές πιθανότητες να τα πάρετε πίσω.

SOS dates: 6 – 9/6, τετράγωνο Ήλιου / Άρη. Ημέρες εξαιρετικής έντασης. Make love, not war (αρκεί να μην είναι με τον/την κολλητό/ή σας…έχετε τόσο λίγους φίλους που δεν σας παίρνει να χάσετε έναν). 

 

Τοξότης

Θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τις εκλείψεις στα Μεταβλητά, Τοξότη. Είναι η φύση του ζωδίου σου τέτοια που παίρνει τις μετασεισμικές δονήσεις της Σεληνιακής έκλειψης στη 14η μοίρα του ζωδίου σου και τις κάνει όπλο για να σμπαραλιάσει το νευρικό σύστημα των υπολοίπων 11 ζωδίων. Κι εσένα σε επηρεάζει, διότι αποτελεί μίας μορφής έκλαμψη ως προς το τι Τοξότη θες να βλέπεις το πρωί ξυπνώντας στον καθρέφτη σου. Και ναι μεν υπάρχει καλύτερος Τοξότης και τον θέλουμε, ωστόσο το να τον βρεις δεν θα είναι εύκολη διαδικασία, όπως λέει το τετράγωνο Άρη / Αφροδίτης από τον 7ο και τον 10ο οίκο σου αντίστοιχα. Είναι το πώς θέλει το έτερον ήμισυ να είσαι προκειμένου να μείνει στη σχέση σας; Είναι το τι περιμένει να δει από σας ο κόσμος («ο κος και η κα Τάδε»); Ό,τι και να ‘ναι, φρόντισε να το αποτινάξεις από τη ζωή σου έγκαιρα. Του Τοξότη ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει (ούτε Σκορπιό, ούτε Αιγόκερω, ούτε Ιχθείς κ.λπ. κ.λπ…).

SOS dates: 6 – 9/6, τετράγωνο Ήλιου / Άρη. Πάντα με πιάνει ένα κατιτί όταν γράφω για ατυχήματα και Τοξότες. Αυτή τη φορά τα ατυχήματα είναι γαμήλια. «Το κέρατο και οι κοινωνικές του προεκτάσεις», αν το θέλετε σε τίτλο.

 

Αιγόκερως

Με τη Σεληνιακή έκλειψη της 4/6 στον τομέα του υποσυνειδήτου σου, θα έβαζα στοίχημα πως κάθε φορά που κλείνεις τα μάτια σου να πέσεις για ύπνο ξυπνάει ένας Άλλος Εαυτός, ο οποίος σου ζητά τα ρέστα για τη ζωή που δεν έζησες και που δεν ζεις. Η ταυτόχρονη παρουσία του Βόρειου Δεσμού στον Τοξότη δείχνει πως καλό θα ήταν να ρίξεις το φως των προβολέων μέσα σου, και να ξεκινήσεις να σου κάνεις το χατίρι σε πράγματα που φαντάζουν «παιδιάστικα» ή «εγωιστικά». Το τετράγωνο Άρη / Αφροδίτης (5/6)τονίζει στο έπακρο το πόσο η καθημερινότητά σου δεν σου αρέσει και δεν είναι αυτό που θέλει το φυλλοκάρδι σου. Όσο απομακρύνεσαι από αυτό ή πεισματικά το αρνείσαι, τόσο πιο δύσβατος γίνεται ο δρόμος προς το νόημα της ζωής σου, ή την πνευματική και ψυχική σου εξέλιξη. Για ένα ζώδιο που πλάστηκε για τις κορυφές, κρίμα δεν είναι;

SOS dates: 6 – 9/6, τετράγωνο Ήλιου / Άρη. Η σχέση καθημερινότητας/μετακινήσεων/μεταναστεύσεων/σπουδών πάσχει. Δεν ξεκινάς τίποτα σχετικό αυτό το τριήμερο, αν θες να έχει προοπτική και διάρκεια.

 

Υδροχόος

«Your sex is on fire» τραγουδούν οι Kings of Leon – και σε περιγράφει απόλυτα, Υδροχόε. Οι τομείς του Έρωτα (ως φλερτ, συναίσθημα, παραμύθι και ανύψωση από τα γήινα) και του Σεξ (ως βουτιά στα …γήινα και μάλιστα χωρίς αναπνευστήρα), ενεργοποιούνται εντονότατα από το τετράγωνο Αφροδίτης / Άρη στις 5/6. Αν είσαι σε σχέση ή γάμο, αυτή την εβδομάδα μπορείς να βάλεις φωτιά στη ρουτίνα ή στα λιμνάζοντα νερά και να δεις τον έρωτά σας να ξαναγεννιέται ή να μεταμορφώνεται. Αν είσαι μόνος, με αυτό το πλανητικό σκηνικό είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να πάψεις να είσαι. Μιλάμε, όμως, πάντα, για όψη τετραγώνου, η οποία πάντα μα πάντα μιλά για δυσκολίες και για αντίξοες συνθήκες και καταστάσεις. Δίκαιη ανταλλαγή, για την άφθονη ερωτική μαγεία που σου στέλνει το Σύμπαν. Και τη χρειάζεσαι την ερωτική μαγεία γιατί, με τη Σεληνιακή έκλειψη της 4/6 στο φιλικό σου τομέα, τα πράγματα εκεί μόνο ρόδινα δεν τα λες.

SOS dates: 6 – 9/6, τετράγωνο Ήλιου / Άρη. Στην περίπτωση που η ανωτέρω ερωτική μαγεία σου προκύπτει εκτός μίας σχέσης ή γάμου, Υδροχόε, σκέψου πάρα πολύ καλά το επόμενο βήμα σου, λαμβάνοντας υπόψιν πως βλέπεις και τις δύο καταστάσεις (τη μόνιμη και την …έκτακτη) υπό το μεγεθυντικό πρίσμα του Δία…

 

Ιχθείς

Τετράγωνο Αφροδίτης / Άρη στις 5/6. Στο καλύτερο σενάριο, Ψαράκια, είστε single και η πατρική σας οικογένεια σας έχει φάει τα συκώτια πως έφτασε πλέον η ώρα να αποκατασταθείτε, πως δεν ακούτε το βιολογικό σας ρολόι που χτυπάει, πως σας χρειάζεται ένας σύντροφος στη ζωή κι εκείνοι πρέπει, πριν κλείσουν τα μάτια τους, να δουν εγγονάκια κ.λπ. κ.λπ. «Αυτό είναι το καλό σενάριο;» ρωτάτε με φρίκη και με τις Ψαροματάρες γουρλωμένες. Ναι. Γιατί το όχι-και-τόσο καλό σενάριο περιλαμβάνει επικές μάχες κλίμακας Ιλιάδας μεταξύ της πατρικής σας οικογένειας και του συντρόφου σας, με εσένα να καλείστε να κάνετε το διαιτητή, τον ψυχολόγο, τον αστυφύλακα και τον ανακριτή (ενίοτε ταυτόχρονα). Το κερασάκι στην τούρτα; Όλο αυτό μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα την κοινωνική σας εικόνα, ή ακόμα και την καριέρα σας, λέει αυτή η έκλειψη Σελήνης στη 14η μοίρα του Τοξότη (4/6). Και, ξέρετε τώρα εσείς πόσο γρήγορα η 14η μοίρα γίνεται 14η μπύρα…

SOS dates: 6 – 9/6, τετράγωνο Ήλιου / Άρη: στις διαμάχες μεταξύ σογιού και συντρόφου είστε το ψυχολογικό έπαθλο. Μη πατάτε τη μπανανόφλουδα του ποιος σας αγαπά περισσότερο! (Σας αγαπά εκείνος που αρνείται να σας βάλει στη σέντρα…).

............................................................................................................

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη 

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.