ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση Σαμαρά - Κουβέλη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, μένει να ολοκληρωθεί η προγραμματική συμφωνία, μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς τα πρόσωπα δεν έχουν σημασία.

Σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη,  με μεγάλη πλειοψηφία το κόμμα του αποφάσισε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με κεντρικό γνώμονα την ανάγκη να κυβερνηθεί η χώρα αλλά και να αρθούν μέτρα που έχουν ματώσει την ελληνική κοινωνία.

Το περιεχόμενο της πολιτικής που πρόκειται να ασκηθεί είναι το κεντρικό θέμα σύμφωνα με τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ, και αυτό θα καθοριστεί από τα στελέχη που επεξεργάζονται το τελικό κείμενο.

Η προγραμματική συμφωνία αποτελεί το μόνο θέμα στο οποίο επιμένει η ΔΗΜΑΡ, δήλωσε ο κ. Κουβέλης με στόχο να υπάρξουν δεσμεύσεις που θα υπηρετούν την αποδέσμευση από τους όρους του μνημονίου και την άρση των μέτρων που έχουν ματώσει την ελληνική Κοινωνία.

«Οι εξελίξεις επιταχύνονται εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει τελική απόφαση» δήλωσε ο κ. Κουβέλης.

Στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευαγ. Βενιζέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ | Matrix 24 20/06/2012

    […] ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Tweet(function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); })(); […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.