ΥΓΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

Ιδού η απάντηση στην κρίση: Μία ελληνικού ενδιαφέροντος εταιρεία, η ZEINCRO που κάνει έρευνες για ανάπτυξη νέων φαρμάκων, εξαγόρασε μία ξένη εταιρεία, διεισδύοντας στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Του Αιμίλιου Νεγκή

Η εταιρεία Zeincro που παρέχει υπηρεσίες κλινικής έρευνας και ανάπτυξης νέων φαρμάκων σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, εξαγόρασε πρόσφατα την εταιρεία Trial Μasters Ltd., η οποία έχει ηγετική παρουσία σε Ουγγαρία και Ρουμανία.

Με προσωπικό μεγαλύτερο των 140 εργαζομένων και με επιτυχημένη εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών, η ZEINCRO αποκτά με την στρατηγική αυτή κίνηση, σημαντικά διευρυμένη γεωγραφική παρουσία και τοποθετείται με ιδανικό τρόπο στην προφορά υπηρεσιών κλινικής έρευνας προς τη διεθνή Φαρμακοβιομηχανία, στη ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής- και Νότιο-Ανατολικής Ευρώπης.

«Η μακρόχρονη και πετυχημένη πορεία τόσο της ZEINCRO όσο και της Trial Masters στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς την παγκόσμια και τοπική Φαρμακοβιομηχανία, εγγυάται τη δυνατότητα του διευρυμένου φορέα να υποστηρίξει και να πραγματοποιήσει με επιτυχία ολοκληρωμένα και μεγαλύτερης εμβέλειας προγράμματα κλινικής έρευνας», σχολίασε ο CEO της ZEINCRO Ανδρέας Μόσχος.

«Με την επέκταση στην εν λόγω γεωγραφική περιοχή, παρέχεται σήμερα στην ZEINCRO πρόσβαση σε 120 εκατομμύρια πληθυσμό, μεγάλο αριθμό ερευνητικών κέντρων, νοσοκομείων και ασθενών, έτσι ώστε η ZEINCRO να αποτελεί σήμερα στρατηγικό σύμμαχο της Φαρμακοβιομηχανίας στα προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης φαρμάκων», συμπλήρωσε ο Vice President Marketing & Business Development Τάκης Ζερβακάκης.

Ο CEO της Trial Masters, Janos Demeter, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ένταξή μας στη ZEINCRO. Η ισχυροποίηση της τοπικής μας παρουσίας και η ταυτόχρονη προσχώρησή μας σ’ ένα μεγαλύτερο όμιλο, θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας σήμερα».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.