ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Απερίφραστα καταδικάζουν τα περιστατικά επιθέσεων σε βάρος μεταναστών με ανακοινώσεις τους η νεολαία του Συνασπισμού και η Δημοκρατική Αριστερά, καταγγέλλοντας τη δράση στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Για «όργιο βίας και δολοφονικών επιθέσεων» κάνει λόγο η νεολαία του Συνασπισμού, επισημαίνοντας πως «καθημερινά, οι σύγχρονοι μελανοχιτώνες της Χρυσής Αυγής επιτίθενται εναντίον μεταναστών στέλνοντας δεκάδες ανθρώπους στα νοσοκομεία».

«Όσοι θεωρούν ότι θα αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό ζήτημα με μαχαίρια, σπαθιά και νάρκες στα σύνορα δεν έχουν καμία θέση στις γειτονιές μας, πόσο μάλλον στο κοινοβούλιο», τονίζει στη συνέχεια, προειδοποιώντας ότι «η βία που σήμερα αφορά τους μετανάστες αύριο θα αφορούν οποιονδήποτε Έλληνα τολμά να διαφωνήσει με τις ιδέες και τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής».

Εκκληση στην Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της, αλλά και στους δημοκρατικούς πολίτες «να μην ενδώσουν στις προκλήσεις» απευθύνει από την πλευρά της η Δημοκρατική Αριστερά. «H Δημοκρατική Αριστερά έχει εγκαίρως επισημάνει την επιδίωξη της Χρυσής Αυγής να στήσει 'νέα Πάτρα'. Οι χτεσινές καταδρομικές περιπολίες στην καρδιά της Αθήνας, οι ξυλοδαρμοί και τα επεισόδια με πρωτοστάτες υποψηφίους βουλευτές της αποδεικνύουν ότι το σχέδιο είναι σε πλήρη εξέλιξη», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.