ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

Σύγχρονες μεθόδους για την είσπραξη των ανεξόφλητων λογαριασμών σχεδιάζει να εφαρμόσει η ΔΕΗ, προκειμένου να εισπράξει όποιο ποσό μπορέσει από το συνολικά 1,1 δισ. ευρώ των ανεξόφλητων λογαριασμών.

Την πρόθεση της επιχείρησης να συνεργαστεί με call senter προκειμένου να ειδοποιούνται οι καταναλωτές ότι κινδυνεύουν να τους διακοπεί η σύνδεση αλλά και για τις δυνατότητες που έχουν  για διακανονισμό των οφειλών τους ανήγγειλε ο πρόεδρος της επιχείρησης Αρθούρος Ζερβό, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της ΔΕΗ,  η οποία ωστόσο αναβλήθηκε μετά από σχετικό αίτημα του βασικού μετόχου, δηλαδή του υπουργείου Οικονομικών.

Σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Ζερβός, επεσήμανε επίσης, τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση, τα οποία προτίθεται να παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες στη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ενέργειας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Ζερβός, από την αγορά ενέργειας «λείπουν» περί τα 300 εκατ. ευρώ, γεγονός που πρέπει να το αντιμετωπίσει με τρόπο μόνιμο και ουσιαστικό η κυβέρνηση. Επεσήμανε ότι για λόγους κοινωνικούς δεν βλέπει και δεν ζητάει αύξηση τιμολογίων, αλλά υπάρχουν τρόποι όπως η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο Φυσικό Αέριο, που μπορούν να μειώσουν το κόστος παραγωγής κι έτσι να έχουν  θετική επίδραση στα οικονομικά της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.