ΥΓΕΙΑ

ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Άδειασαν τα ράφια των φαρμακείων του Πειραιά, καθώς ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ από όλη την Αττική συρρέουν για να προμηθευτούν τα φάρμακα τους με πίστωση.

Της Βασιλικής Αγγουρίδη

Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ από όλη την Αττική, οι οποίοι αναγκάζονται να μετακινούνται χιλιόμετρα μακριά από τις περιοχές τους, προς τον Πειραιά για να προμηθευτούν τα φάρμακα τους με πίστωση.

Τα ράφια των φαρμακείων έχουν αρχίσει να αδειάζουν, ενώ τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν από ασφαλισμένους που καλούν για να μάθουν αν μπορούν να βρουν τα φάρμακα τους.

Μάλιστα, μετά τα φαρμακεία στο κέντρο του Πειραιά, η προσέλευση των Αθηναίων μεταφέρθηκε και σε περιφερειακά φαρμακεία αλλά και εκείνα που βρίσκονται σε διπλανές περιοχές.

Οι ασφαλισμένοι απευθύνονται στους φαρμακοποιούς του Πειραιά, καθώς από την περασμένη εβδομάδα αποφάσισαν να ξεκινήσουν εκ νέου την κανονική εκτέλεση συνταγών για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, σε αντίθεση με τους Φαρμακοποιούς της υπόλοιπης Αττικής που επέλεξαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, τουλάχιστον έως τα τέλη Ιούνη, αξιώνοντας τη ρύθμιση των χρεών του 2011.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.