ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΚΟΡΔΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Ο Θανάσης Σκορδάς είναι ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1965 στην Καλαμάτα και είναι Αρκαδικής καταγωγής. Είναι παντρεμένος με την Αθανασία Μπούτσικα, με την οποία έχουν δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Χριστίνα.

Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) με ειδίκευση στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις και μιλά Αγγλικά. Εργάζεται ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής από το 1987.

Έχει δραστηριοποιηθεί στην ίδρυση και λειτουργία εταιριών χρηματοοικονομικού και ασφαλιστικού ενδιαφέροντος.

Μέλος του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών, γνωστής ασφαλιστικής εταιρίας, επί σειρά ετών. Κατά την διετία 1986-1987 εργάσθηκε στην Οικονομική Διεύθυνση Ομίλου Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Ειδών.

Τον Μάρτιο του 2000 εξελέγη Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.), θέση στην οποία επανεξελέγη το 2003.

Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση συμμετέχοντας στα Διοικητικά Συμβούλια: της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χόκεϋ (1997-1998), του Συλλόγου Πτυχιούχων Α.Σ.Ο.Ε.Ε. (1995-1996), του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (1993-1994) και του Ταμείου Ασφαλίσεως Τυπογράφων (1991-1992).

Διετέλεσε εκπρόσωπος των Ασφαλιστικών Συμβούλων στο Υπουργείο Ανάπτυξης: στην Επιτροπή Ιδιωτικής Ασφάλισης, στην Τεχνική Επιτροπή Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης και στην Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή Προσαρμογής του Εθνικού Δικαίου στην Ευρωπαϊκή Οδηγία για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ | Matrix 24 21/06/2012

    […] Θανάσης Σκορδάς, Νότης […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.