ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡ

Την παραίτησή του από τη θέση του «σκιώδους υπουργού Οικονομικών» της ΔΗΜΑΡ υπέβαλε σήμερα ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΔΗΜΑΡ. Ο κ. Χατζησωκράτης, ωστόσο, επισήμανε ότι παραμένει μέλος του Οργάνου του κόμματος.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Η παραίτηση Χατζησωκράτη ήρθε σαν φυσική συνέπεια της δυσφορίας του για το γεγονός ότι ο Φώτης Κουβέλης επέλεξε να κρατήσει την έδρα της Β' Αθήνας, αφήνοντας τον επί 30 χρόνια συνεργάτη του εκτός Βουλής, με αποτέλεσμα να εισέλθει στη Βουλή ως βουλευτίνα Αιτωλοακαρνανίας η 32χρονη αρχιτεκτόνισσα Νίκλ Φούντα.

Άλλωστε, το προβεβλημένο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ δεν είχε κάνει τίποτα για να κρύψει την απογοήτευσή του από την απόφαση του Φώτη Κουβέλη. Πάντως, ο ίδιος αποσυνδέει την παραίτησή του από προσωπικές φιλοδοξίες, ενώ συνεργάτες του Φώτη Κουβέλη, με «απολογητικό» ύφος, εξηγούν ότι ο προέδρος της ΔΗΜΑΡ είχε δεσμευθεί δημόσια ότι εφόσον τα ποσοστά του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία είναι υψηλά, η εν λόγω εκλογική περιφέρεια θα έχει εκπροσώπηση στη νέα Βουλή και εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.