ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2012

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ PASSWORD ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ

Μέχρι και την Παρασκευή 29 Ιουνίου θα μπορούν να δημιουργούν το password στα Λύκεια οι υποψήφιοι των φετινών Πανελλαδικών.

Ο προσωπικός κωδικός ασφαλείας είναι απαραίτητος για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου, διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι για την υποβολή του μηχανογραφικού απαιτείται ο 8ψήφιος κωδικός εξετάσεων και ο προσωπικός κωδικός ασφάλειας (password), που δημιούργησαν οι ίδιοι οι υποψήφιοι στο Λύκειό τους.

Μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 29-6-2012, όσοι υποψήφιοι ανήκουν σε κάποια ειδική περίπτωση (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), οι οποίοι είτε δεν πρόλαβαν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους είτε επιθυμούν αλλαγή της ειδικής περίπτωσης πρέπει στο ίδιο Λύκειο να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υπαγωγή τους σε μία ειδική περίπτωση.

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε παράταση στη διαδικασία, καθώς αρκετοί υποψήφιοι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν ή έχασαν τον προσωπικό τους κωδικό. Ωστόσο, όπως τονίζει η ηγεσία του υπουργείου, δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση στις διαδικασία, καθώς την Παρασκευή, λήγει το σχολικό έτος και κλείνουν τα Λύκεια.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.