ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ-ΑΜΥΝΑ

ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

Ολιγομελής υπηρεσιακή Αντιπροσωπεία, υπό τον Δ΄ Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών, θα πραγματοποιήσει από αύριο, διήμερη επίσκεψη εργασίας στη Σαουδική Αραβία.

Στο πλαίσιο ενεργοποιήσεως του «Μνημονίου Κατανόησης για διμερείς πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο ΥΠΕΞ»,  που υπεγράφη στο Ριάντ το Μάιο του 2007, γίνεται το ταξίδι αυτό.

Στόχος των διαβουλεύσεων είναι η περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, σε όλους τους τομείς, και η χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων. Η Αντιπροσωπεία θα μεταφέρει επίσης στη σαουδαραβική πλευρά τα συλλυπητήρια της Ελληνικής Κυβέρνησης για την εκδημία του Διαδόχου του Θρόνου, Νάγεφ μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ.

Με την ευκαιρία της παραμονής της στη Σαουδική Αραβία, η Ελληνική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με το Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (ΟΙΣ) και στελέχη του, στην έδρα του Οργανισμού στη Τζέντα, στο πλαίσιο της προσπάθειας διεύρυνσης των σχέσεων της χώρας μας με τον συγκεκριμένο Διεθνή Οργανισμό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.