ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2012

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛ

Την Τετάρτη το πρωί αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις πανελλαδικές.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ (Ομάδα Α') θα αναρτηθούν μετά τις 11:00 π.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ (Ομάδα Α’) θα μπορούν, μετά τις 11:00 π.μ. να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία των γραπτών επιδόσεων για τους υποψηφίους, που πήραν μέρος στις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (Ομάδα Α’ και Β’) πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5-7-2012, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) που δημιούργησαν φέτος στο Λύκειό τους και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.