ΕΛΛΑΔΑ

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ 15ΧΡΟΝΗΣ

Για βιασμό ανήλικης που κατάγεται από την Αλβανία κατηγορείται ένας 45χρονος δημοτικός υπάλληλος, μέλος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος απείλησε την οικογένειά της με χρυσαυγίτικου τύπου επιθέσεις ώστε να αποσιωπηθεί το συμβάν.

Ένας 45χρονος δημοτικός υπάλληλος, μέλος της «Χρυσής Αυγής» συνελήφθη πριν τέσσερις ημέρες για τον βιασμό μιας 15χρονης Αλβανίδας μαθήτριας η οποία μάλιστα έμεινε και έγκυος. Σύμφωνα με την οικογένεια του κοριτσιού, ο δράστης, που ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά, μαζί με άλλα άγνωστα πρόσωπα, τους απείλησε αν επέμειναν στις κατηγορίες τους για την κακοποίηση του κοριτσιού. Ταυτόχρονα τους ζήτησε να αποσιωπήσουν το γεγονός.

Η 15χρονη, αφού δέχτηκε να δουλέψει για λογαριασμό του κατηγορούμενου, αυτός (σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας του κοριτσιού) στις 15 Φεβρουαρίου την παρέσυρε σε ερημική περιοχή και τη βίασε. Ο 45χρονος πρότεινε αμέσως μετά στην 15χρονη να της δώσει 100 ευρώ για να σιωπήσει, αλλά και για να συνευρεθεί κι άλλες φορές μαζί της. Πριν λίγες εβδομάδες η 15χρονη έμεινε έγκυος προχώρησε σε έκτρωση. Οι γονείς υπέβαλαν σχετική μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψη του άνδρα, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος μερικές ημέρες μετά με περιοριστικούς όρους και εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.