ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Στις δικαστικές αρχές της Κύπρου θα λογοδοτήσουν για την υπόθεση της πενταπλής δολοφονίας, που είχε γίνει στην Αγία Νάπα,  δύο Έλληνες, οι οποίοι φέρονται ως δράστες  της  εγκληματικής ενέργειας.

Οι φερόμενοι ως δράστες της  αξιόποινης πράξης, ένας 27χρονος και ένας 41χρονος, οδηγήθηκαν χθες από τις φυλακές όπου κρατούνται στο Εφετείο . Ο νεαρός μάλιστα κατηγορούμενος , έκανε στροφή 180 μοιρών σε σχέση με την αρχική του στάση και όχι μόνο δεν έφερε αντιρρήσεις στην έκδοσή του ,αλλά δήλωσε ότι επιθυμεί να προσαχθεί  το συντομότερο δυνατό , ενώπιον των δικαστικών αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας  προκειμένου να διωχθεί  για τις πράξεις που του αποδίδονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες  στο υπόμνημά του αναφέρει ότι αρχικά αντιτάχθηκε στην έκδοσή του  φοβούμενος ότι  «θα κινδύνευε η ζωή μου  από πράξεις αντεκδίκησης  των συγγενών των θυμάτων  ή των, προφανώς,  ισχυρότατων εγκληματικών κύκλων  που θίχθηκαν από τις πράξεις για τις οποίες εγώ άδικα κατηγορούμαι».

Αντίθετα, ο συγκατηγορούμενος του και κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας αντιτάχθηκε στην επικείμενη έκδοσή του, χωρίς όμως, το αίτημά του να γίνει τελικά δεκτό.  Ο 41χρονος έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, που αν απορριφθεί θα δρομολογηθεί και τυπικά η έκδοσή τους με προορισμό την Κύπρο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.