ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

Βλέποντας τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο προσφυγικό, με τις επιτάξεις και τα ΜΑΤ στα νησιά, καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι η πολιτική, πέραν των άλλων -πολλών, είναι η αλήθεια- χαρακτηρισμών που της έχουν αποδοθεί, είναι και η ικανότητα διαχείρισης του αβδηρητισμού και της ...λακαμίας.

ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΟ ΕΜΠΑΡΚΟ

«Το Ιράν έχει μια ευκαιρία, να επιδιώξει ουσιαστικές διαπραγματεύσεις, αρχίζοντας με τις συνομιλίες σε επίπεδο ειδικών αυτήν την εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη», τόνισε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.

 

Ο ίδιος χαιρέτισε απαγόρευση από την ΕΕ όλων των εισαγωγών ιρανικού αργού πετρελαίου και τις άλλες κυρώσεις στην πετρελαϊκή βιομηχανία του Ιράν. Πρόσθεσε ότι αυτό αποτελεί ευκαιρία για την «συνολική αντιμετώπιση των ανησυχιών της διεθνούς κοινότητας για τις ιρανικές πυρηνικές δραστηριότητες».

«Η συλλογική απόφαση των 27 χωρών της ΕΕ αντιπροσωπεύει μια ουσιαστική επιπρόσθετη δέσμευση από την πλευρά των ευρωπαίων συμμάχων και εταίρων μας στην επιδίωξη μιας ειρηνικής λύσης που θα ανταποκρίνεται στις ανησυχίες της διεθνούς κοινότητας για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν», επεσήμανε ο Τζέι Κάρνεϊ.

Δείτε περισσότερα στο ΙΡΑΝ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.