LIFESTYLE

Ο,ΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΩΡΑΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ...ΚΡΟΝΟ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (9 -  15 Ιουλίου).

Κριός

Εκτός από τη «ρέουσα» Σελήνη, όλοι οι άλλοι πλανήτες – και για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας- προτιμούν να πάνε εθελοντές στη Συρία παρά να μπουν σε ζώδιο της Γης. Πανηγύρι στα ζώδια Νερού, Αέρα και Φωτιάς. Στη Γη, και συγκεκριμένα στον Αιγόκερω, μένει μόνο ο Πλούτωνας. Κάθε κουβέντα περί καριέρας, καθηκόντων, δημόσιας εικόνας και θέσεως προτεραιοτήτων προκαλεί τρόμο. Ιούλιο μήνα και εν τω μέσω καύσωνα, δε θα σε παρεξηγήσει κανείς, Κριέ.

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: ο Ερμής ανάδρομος στο Λέοντα από τις 15/7 και φρόντισε να έχεις πει με σαφήνεια στο amore σου ό,τι πρέπει να πεις ως εκείνη την ημερομηνία. Μετά, κυριαρχεί φεστιβάλ ασυνεννοησίας.

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: το τετράγωνο ακριβείας Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε ερωτήματα όπως «έχει δίκιο η οικογένειά μου που τον/την κράζει;» «αξίζει να σκοτωθώ για πάρτη του/της ακόμα και με τα 5α ξαδέρφια μου;» «υπάρχει μέλλον σε αυτή τη σχέση ή απλά σκοτώνω τον καιρό μου», και άλλα τέτοια ευχάριστα και καλοκαιρινά.

 

Ταύρος

Πώς θα καταφέρει όλη την εβδομάδα ένα πρακτικό και προσγειωμένο ζώδιο της Γης να επιβιώσει, με μόνο Γήινο πλανήτη τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω; Μα, ακολουθώντας τη συμβουλή του και βρίσκοντας το νόημα στο να οργανώσετε ένα μεταπτυχιακό ή μία ανώτατη πιστοποίηση σπουδών, βάζοντας τα θεμέλια για ένα νέο κύκλο μαθητείας, ή ακόμα και μεθοδεύοντας τη μετακίνησή σας μονίμως εκτός συνόρων. «Μα, μες τη ντάλα του Ιουλίου;» θα μου πείτε παραπονεμένοι – κι εγώ θα σας απαντήσω με το γνωστό παραμύθι του τζίτζικα και του μέρμηγκα.

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: 15/7 γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος στο Λέοντα και καλό είναι θέματα οικογένειας και σπιτιού είτε να έχουν μέχρι τότε διευθετηθεί, είτε να περιμένουν την ορθοδρόμησή του (και το φθινόπωρο μια χαρά εποχή είναι…)

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: το τετράγωνο ακριβείας Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε ερωτήματα όπως «τι ελπίδες έχω σε μία ανθρώπινη καθημερινότητα αν δεν επικοινωνώ τις ανάγκες μου και τα θέλω μου;», «μήπως ήρθε η ώρα τα αδέρφια μου ή/και οι στενοί συγγενείς μου να καταλάβουν ότι δεν είμαι η Νταντά Αμέσου Δράσεως;» και άλλα θεάρεστα.

 

Δίδυμοι

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να είναι η μόνη σταθερή… σταθερά καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, και μάλιστα στον τομέα που αφορά στο σεξ και στα χρήματα που έχετε από κοινού με άλλους ή μέσω αυτών, μπορείτε κυριολεκτικά να αφαιμάξετε –σεξουαλικά και οικονομικά- το όποιο θύμα της γοητείας σας. Το αν πρέπει να το κάνετε είναι άλλο ζήτημα. Και σεξουαλικώς δηλαδή μια χαρά και σίδερο στα νεφρά σας, αλλά οικονομικά καλύτερα να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, και μάλιστα συντομότατα, για προσωπική σας ανέλιξη μέσω της δουλειάς σας.

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: ο πλανήτης της επικοινωνίας και κυβερνήτης σας από καταβολής ζωδιακού, ο Ερμής, γυρίζει ανάδρομος από 15/7 – αλλά το ότι δεν σας καταλαβαίνει κανείς είναι πλέον story of your life, Διδύμια. Τι να σας πει κι ο ανάδρομος!

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: το τετράγωνο ακριβείας Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε ερωτήματα όπως «μήπως δίνοντας τόση αξία στο φλερτ και στις πεταλουδίτσες στο στομάχι χάνω το πραγματικό νόημα των σχέσεων;» «ρε λες να ‘ναι αλήθεια αυτό που μου έλεγε προχθές ο Αιγόκερως ξάδερφος, πως η σχέση ξεκινά ακριβώς τη στιγμή που νομίζεις πως τελείωσε/βαρέθηκες/έφυγες;»

 

Καρκίνος

Ο Πλούτωνας στον 7ο ηλιακό οίκο σας, στον σοβαρό και προσγειωμένο Αιγόκερω, είναι και η μόνη γήινη πλανητική πινελιά της εβδομάδας. Με όλα τα υπόλοιπα ουράνια σώματα σε Αέρηδες, Φωτιά και Νερό, το τελευταίο με το οποίο αντέχετε ψυχικά να ασχοληθείτε είναι η σοβαρότητα της σχέσης σας, το αν είστε στη σωστή σχέση, γιατί δεν έχετε σχέση, αν έχετε δεσμό ή μήπως έχετε επίδεσμο κι άλλα τρισχαριτωμένα. Προτιμήστε κάτι σε  Μικρές Κυκλάδες και σε αβάσταχτη ελαφρότητα του Είναι. Καλοκαιριάτικα.

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: με τον Ερμή ανάδρομο στον 12ο ηλιακό σας οίκο, βάλτε ένα στοίχημα με τον εαυτό σας και για όσο καιρό διαρκεί η ανάδρομη κίνησή του, ΜΗΝ ΥΠΟΘΕΤΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αντιθέτως, ζητήστε εξηγήσεις και διευκρινίσεις για τα πάντα.

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: το τετράγωνο ακριβείας Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή σας θέτει ερωτήματα όπως «τι είμαι/μπορώ να είμαι μακριά/χωρίς την Οικογένεια;». Γενετικά, είστε όλοι οι πρόγονοί σας μαζί, αλλά η δική σας καρδιά είναι που χτυπά τώρα, αυτή τη στιγμή. Εσείς ονειρεύεστε, φοβάστε, ερωτεύεστε και πληγώνεστε.

 

Λέων

Μία εβδομάδα Αέρα, Νερού και Φωτιάς, με μόνο τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να είναι σε γήινο ζώδιο. Μετάφραση; Καθόλου δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τις «μαύρες τρύπες» της καθημερινότητας και της ρουτίνας, μέσα στο λαμπερό καλοκαίρι (και κανείς δεν σας αδικεί, πιστέψτε μας). Χρέη, λογαριασμοί, μερεμέτια, ηλίθιοι γείτονες, σπαστικοί συνάδελφοι, μπορούν να περιμένουν τις κρύες, μουντές μέρες του προχωρημένου φθινόπωρου για να ασχοληθείτε μαζί τους.

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: ο ανάδρομος Ερμής από τις 15/7 είναι μία πρώτης τάξεως μπανανόφλουδα για να παρερμηνεύσεις λόγια και προθέσεις ενός φίλου. Προτίμησε τα ίσια, σταράτα λόγια, και απαίτησέ τα κι από τον/την Άλλο/η. Ποτέ κανείς δεν έβγαλε άκρη στέλνοντας διφορούμενους στίχους και περιμένοντας τον Γκοντό.

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: το τετράγωνο ακριβείας Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή, κλείνει την εβδομάδα με μία αύρα κατήφειας, σοβαρότητας και υπευθυνότητας, που λειτουργεί σαν ψυχρολουσία στο ευρύτερο καλοκαιρινό κλίμα των ημερών. Το ερώτημά του για σας τους Λέοντες: «Πόσο αληθινό και χειροπιαστό είναι τελικά αυτό που εγώ θεωρώ ότι ισχύει;»

 

Παρθένος

Άλλος ένας ταλαίπωρος γήινος που καλείται να τα βγάλει πέρα σε μία εβδομάδα Αέρα, Νερού και Φωτιάς. Και δεν φτάνει όλος αυτός ο αχταρμάς της επιπολαιότητας, που τέλος πάντων τον κάνετε ζάφτι. Αυτό που δεν παλεύεται, είναι ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και τον 5ο ηλιακό σας οίκο να μιλάει μετ΄επιμονής και φορτικότητας για έναν Έρωτα που όλα τα αλλάζει.

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, ανάδρομος από τις 15/7  σας καλεί να διαχωρήσετε τη θέση σας από συμπεριφορές και τακτικές που δεν αρμόζουν σε σχέσεις που θέλουν να λέγονται ισορροπημένες. Δεν μπορεί να τρέχετε/συνδράμετε/δίνετε μόνο εσείς βρε αδερφέ!

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: το τετράγωνο ακριβείας Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή μιλάει για την αξία που δίνετε στις φιλίες σας και σας προτρέπει (λίγο άγαρμπα, τετράγωνο γαρ) να σκεφτείτε αν λαμβάνετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ αγάπη, στήριξη, στοργή, συμβουλές, δανεικά κ.λπ. κ.λπ.

 

Ζυγός

Μπορεί εκεί έξω (και, κυρίως, μέσα σας) να κάνει εντελώς καλοκαίρι, αυτή την εβδομάδα όμως ο,τιδήποτε έχει σχέση με την Οικογένεια θυμίζει βαρυχειμωνιά. Και, το κυριότερο; Ουδεμία διάθεση έχετε να ασχοληθείτε για να το λύσετε όλο αυτό. Τα καλά νέα; Δε χρειάζεται να το κάνετε τώρα. Τα κακά νέα; Μαντέψτε με τι θα πονοκεφαλιάζετε το φθινόπωρο!

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: είσαι το ζώδιο που κατ’ εξοχήν είναι προσανατολισμένο στην αρμονία των σχέσεων – είναι λοιπόν δυνατόν να χαρείς με τον πλανήτη της επικοινωνίας ανάδρομο στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων;

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: το τετράγωνο ακριβείας Ήλιου – Κρόνου, με τον τελευταίο να βρίσκεται (ακόμα!) στο ζώδιό σου, σε καλεί σε σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου και την έρμη την καριέρα σου – κοινώς, πού πας στο meeting με το παρεό;

 

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του ζωδίου σου σύμφωνα με τη σύγχρονη αστρολογία, βρίσκεται στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Με όλους τους υπόλοιπους πλανήτες να βρίσκονται σε ένα ωραίο, καλοκαιρινό, ανεύθυνο νταχτιρντί στα υπόλοιπα τρία στοιχεία, το μήνυμα είναι σαφές. Δεν πα να γίνεται γύρω σου το «Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα»; Εσένα η επικοινωνία σου πρέπει να είναι λιτή, σαφής, εκ βαθέων και αληθινή. Λίγα λόγια και καλά.

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: ο Ερμής ανάδρομος από 15/7 στον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου – και έντρομος βλέπεις να καθυστερούν, να αναβάλλονται, να ματαιώνονται, πράγματα που καιρό μεθόδευες και θεωρούσες σημαντικά. Μη πανικοβάλλεσαι, είναι προσωρινό.

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: το τετράγωνο ακριβείας Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή, στοιχειώνει τον ψυχικό σου κόσμο και φουντώνει την ανασφάλειά σου σχετικά είτε με περαιτέρω σπουδές και πιστοποιήσεις των γνώσεων και της αξίας σου, είτε με την εύλογη ανησυχία σου σχετικά με το μέλλον σου στον τόπο μας. Χμ.

 

Τοξότης

Όλοι οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα αποτελούν ένα χαρωπό, εκρηκτικό, πολύχρωμο γαϊτανάκι στα ζώδια του Νερού, της Φωτιάς και της Γης. Τι λείπει; Χμμ… η Γη (λέγε με και «λογική»). Να ‘ναι άραγε τυχαίο που ο σκοτεινός Πλούτωνας, μόνος κι έρημος, καλείται να αντιπροσωπεύσει τη λογική στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο; Τι άλλο να κάνει δηλαδή ο πλανήτης, να σου πάρει το πορτοφόλι και τις πιστωτικές; Κράτα τα χέρια σου από περιττά έξοδα αυτό το διάστημα, γιατί προσεχώς που θα έρθουν πλανήτες στα γήινα ζώδια θα χρωστάς σε όποιον μιλά Ελληνικά, και όχι μόνο.

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: ο Ερμής ανάδρομος στον 9ο ηλιακό σας οίκο, και μη σας πτοήσει κάποιο πισωγύρισμα ή «αποτυχία» ακαδημαϊκή – την επόμενη φορά θα τα καταφέρετε σίγουρα. Επίσης, αν ξεκινήσετε να οργανώσετε ένα ταξίδι ή τις καλοκαιρινές σας διακοπές με ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα, πιθανό να μην πάει τίποτα, μα τίποτα βάσει σχεδίου. Τοξότης είστε, η καλύτερή σας!

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: Οι φιλίες δοκιμάζονται με το ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή. Ο λόγος; Κοινά οικονομικά (τι λέγαμε παραπάνω;;;) ή θέλετε το ίδιο αγόρι/κορίτσι; Όπως και να ‘χει, it’s not going to be nice!

 

Αιγόκερως

Τι μοίρα κι η δική σας, όμως! Όλοι οι άλλοι κάνουν διακοπούλες – οκ, ίσως όχι ο Σκορπιός, μάλλον κατασκοπεύει τον/την πρώην του… - κι εσείς, για άλλη μια φορά καλείστε να παραστήσετε τον πυλώνα της λογικής και της πρακτικότητας. Αυτό τουλάχιστον επιτάσσει ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας, εν τω μέσω μεγάλου πανηγυριού των υπολοίπων πλανητών σε ό,τι ρευστό, παιχνιδιάρικο, φλογερό και ασταθές. Εφ’όσον δε γίνεται διαφορετικά, κάντε το όσο καλύτερα μπορείτε (σ.τ.Μ.: τέλεια) και έχετε κατά νου πως υπάρχει ανταμοιβή, και πως όχι, δεν είναι ένα ταπεινό καρότο ίσα ίσα για να σας κρατάει σε εγρήγορση. Πλούτωνας σημαίνει (και) «πλούτος»…

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: Λες κι όλα τα υπόλοιπα ήταν ειδυλλιακά, από 15/7 εσείς και το ταίρι σας ερωτικά μιλάτε άλλες γλώσσες. Εσείς Φινλανδικά, εκείνος/η Σουαχίλι. Ένα διερμηνέα στο έξι, παρακαλώ!

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: «Τι ζητάει (φορτικά) η Οικογένειά μου από μένα και ποιοι είναι οι κοινωνικοί ρόλοι με τους οποίους εγώ νιώθω πλήρης κι ευτυχισμένος;» Αυτά και άλλα πολλά έρχεται να σας ρωτήσει το ακριβείας τετράγωνο του κυβερνήτη σας με τον Ήλιο την Κυριακή…

 

Υδροχόος

Έχετε που έχετε τον απροσγείωτο ως χαρακτήρες, έρχεται κι αυτή η εβδομάδα όπου όλα τα ‘χει στα Νερά, στους Αέρηδες και στις Φωτιές, να σας αποκάνει. Όλα; Χμ…ο μυστηριώδης και υπόγειος Πλούτωνας είναι στο «υπόγειο»- στον 12ο ηλιακό σας οίκο με τις φοβίες, τα μυστικά και τα όνειρα. Όσο καλά κι αν παριστάνετε την ψυχή του πάρτι και σε όσο ψηλό βάθρο κι αν στήσετε την προσωπική σας ασυδ… εεε, συγγνώμη, ελευθερία, υπάρχει μία φωνή στο πίσω μέρος του μυαλού σας που ψιθυρίζει («δεν υπάρχει ελευθερία μακριά του/της…»)

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: Μεγάλες στιγμές με τον Ερμή ανάδρομο στον 7ο ηλιακό σας οίκο από 15/7. Ο/η συνεργάτης γίνεται ναυτεργάτης (και βρίζεστε), κι ο δεσμός επίδεσμος.

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: Η ανάγκη να δώσετε με πράξεις φιλότιμου και ευθύνης νόημα στην καθημερινότητά σας γίνεται επιτακτική με το ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή. Καλώς ήρθατε στο κλαμπ των ενηλίκων!

 

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα έχετε απελπιστικά ανάγκη τον Πλούτωνα. «Εγώ;» Ναι, εσείς. Στον Κρόνιο, σοβαρό Αιγόκερω (που αντιπροσωπεύει τον φιλικό σας κύκλο) είναι το «βαρίδι» που χρειάζεστε για να μη σας πάρει και σας σηκώσει αυτή η εβδομάδα όπου όλα ίπτανται, κολυμπούν ή φλέγονται! Εμπιστευτείτε τους λίγους φίλους τους οποίους ξέρετε πως μπορείτε, για να σας πουν μία «στεγνή», αντικειμενική γνώμη για πρόσωπα και καταστάσεις – μόνοι σας δεν το ‘χετε καθόλου αυτές τις μέρες!

Ανάδρομος είσαι και φαίνεσαι: με τον Ερμή ανάδρομο από 15/7 είναι πολύ πιθανό να ανατείλει απαιτητικό και σπαστικό εκείνο το πρόβλημα υγείας που είτε από φόβο είτε από αναβλητικότητα «έθαβες» όλο το χειμώνα.

Ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με Κρόνο: Το ακριβείας τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου την Κυριακή στρέφει τον προβολέα στη σχέση σου και στον έρωτα και απαιτεί πράγματα όπως σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αποφάσεις, επισημοποιήσεις…δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, νομίζω;

..........................................................................................

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη 

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.