LIFESTYLE

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (30 Ιουλίου - 5 Αυγούστου).

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα που κάνει πρεμιέρα ο Αύγουστος, θα φορεθούν πολύ τα τρίγωνα μαγιό και το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 30/7. Ενεργοποιώντας την επικοινωνία σου με το έτερο ήμισυ, καθώς και με σημαντικούς συνεργάτες, τη χρωματίζει με σοβαρότητα και συνέπεια. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να κάνεις την τρελή του Σαγιώ-όχι αν θέλεις να έχεις σχέση/δουλειά τον Σεπτέμβρη.

Full moon party 2/8: Η απρόσωπη πανσέληνος στον Υδροχόο δυσανασχετεί με το Λεόντειο συναίσθημα και σκεπτικό (αντίθεση με Ήλιο/Ερμή στο Λέοντα). Σε προτρέπει να παραμείνεις cool και να προτιμήσεις είτε την παρέα φίλων, είτε την ενασχόλησή σου με τα κοινά, ακόμα και μαζί με το ταίρι σου (πόσο εύκολο είναι, άλλωστε, να αλληλοσκοτωθείτε σε διαμαρτυρία για την υπεραλίευση της πέρκας;)

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 30/7 σου πάει πιο πολύ κι από το μαγιώ σου, Ταύρε! Νιώθεις σα να μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι σε ό,τι αφορά στην καθημερινότητά σου, κι αυτό έχει να κάνει και με τα οικονομικά σου τα οποία βελτιώνονται (οκ, με ρυθμούς τετραπληγικής νεροχελώνας, αλλά μην είσαι πλεονέκτης…). Χρησιμοποίησε το πλανητικό αυτό ευτυχές γεγονός για να σχεδιάσεις οικονομικά βήματα, ή και τις διακοπές σου (απλά μην ξεκινήσεις τίποτα πριν έρθει ο Ερμής στα ίσα του, 8/8…)

Full moon party 2/8: Στο χώρο της δημόσιας εικόνας σου η πανσέληνος αυτή, και η κόντρα με τα του οίκου σου και των οικείων καλά κρατεί. Πιθανόν αυτό το φεγγάρι να ανασύρει κόντρες, αντιζηλίες και να ειπωθούν εκατέρωθεν απερίσκεπτα πράγματα. Εσύ, διακρίνεσαι στο ρόλο που σε καθιέρωσε, αυτόν του ΟΗΕ, και πας και για Όσκαρ.

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν έχει βγάλει και το καλύτερο όνομα του ζωδιακού – για να το θέσουμε κομψά. «Εξώλης», θα τη χαρακτήριζαν εκείνοι οι μίζεροι οι Παρθένοι που έχουν βάλει σκοπό να σου μαυρίσουν το καλοκαίρι σου με την κριτική τους. Ωστόσο, η εξώ…εεε, η Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 30/7 κάνει ακόμα κι εσένα να εννοείς αυτά που λες. Ή, για να είμαστε ακριβέστεροι, να εννοείς αυτά που λες ακόμα και ώρες, μέρες, ή και εβδομάδες αφού τα έχεις πει. Μήνες; Χμ, δεν παίρνουμε κι όρκο, Δίδυμε.

Full moon party 2/8: Τι θα υπερισχύσει; Η διάθεση φυγής ή η άδεια σου τσέπη; Τα στοιχήματά μας στη φυγή και στην πανσέληνο στον Υδροχόο, που σε προτρέπει να φύγεις solo backpacking όσο πιο μακριά γίνεται. Και δεν το κάνεις; Τι έχεις να χάσεις; Α, εκείνον/η… αλλά αν ήταν πραγματικά σημαντικός/ή δεν θα είχες φτιάξει ήδη βαλίτσα, ψέματα;

Καρκίνος

Ο ψυχισμός και το υποσυνείδητό σου μοιάζουν τόσο συχνά με την ανοιχτή θάλασσα, Καρκίνε. Όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται, εσύ ξέρεις πολύ καλά πως αυτή η αλήθεια είναι δύσκολα διαχειρίσιμη στην καθημερινότητά σου. Έρχεται λοιπόν η Αφροδίτη στο 12ο ηλιακό σου οίκο να γλυκάνει τους φόβους σου και, χέρι-χέρι με τον Κρόνο από το Ζυγό, να τους εκλογικεύσει ώστε να βγεις από το καβούκι σου και να χαρείς το υπόλοιπο καλοκαίρι σου!

Full moon party 2/8: Όταν ενεργοποιείται ο πολύ μυστηριώδης και σέξυ 8ος οίκος σου από την πανσέληνο, οι πιθανότητες είναι πως το σεξ θα είναι αρκετά εγκεφαλικό και απογυμνωμένο από πολλά πολλά συναισθηματικά ακόμα και για σένα. Το πόσο θα θελήσεις να διαρκέσει κάτι τέτοιο (όταν εσύ είσαι ένα ζώδιο που κατ’ εξοχήν διψά για συναίσθημα, τρυφερότητα και ασφάλεια) μένει να το δούμε.

Λέων

Τι μπορεί να βάλει πολύ γερά θεμέλια στη βασιλεία σου για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, ώστε να μην ανησυχείς παρά μόνο για το μαύρισμά σου, Λέοντα; Μα, φυσικά, το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, το οποίο έρχεται να σου θυμίσει παλιές επιτυχίες των Beatles. Συγκεκριμένα, το «With a little help from my friends». Ναι, οι φίλοι αποδεικνύονται εξίσου, αν όχι περισσότερο πολύτιμοι από έναν έρωτα – τα πάντα μοιάζουν να είναι ρεφενέ, απλά και πολύ μα πολύ ανάλαφρα.

Full moon party 2/8: Εντάξει, δεν είναι και λίγο εκεί που βρίσκεσαι στο θρόν…εε, στην ξαπλώστρα σου και απολαμβάνεις το χυμό σου και την εύνοια Ήλιου/Ερμή, να σου πετάει κανείς ένα κουβαδάκι με παγωμένο νερό στα μούτρα. Σε ρόλο μπουγέλου, η πανσέληνος από τον Υδροχόο, σε «παγώνει» καλύτερα κι από 12άρι κλιματιστικό, και όχι με τον τρόπο που θα ήθελες. Υπομονή, πανσέληνος είναι, θα περάσει.

Παρθένος

Όπου Κρόνος και χαρά, οι Παρθένοι πρώτοι. Και δικαίως, αφού ο συμπαθής (σε σας και σε απειροελάχιστους άλλους…) πλανήτης, τριγωνίζεται στις 30/7 από την Αφροδίτη και μιλά για την πολυαναμενόμενη ηθική και υλική σας αμοιβή για τις επαγγελματικές και κοινωνικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών. Οι προσεκτικές οικονομικές κινήσεις έρχονται να δικαιωθούν, και η δουλειά σας προβάλλεται και εκτιμάται δεόντως. Ε, ώρα ήταν!

Full moon party 2/8: Με την πανσέληνο στον Υδροχόο και σε ό,τι αφορά το σώμα σας και τις ανάγκες του, να σας πούμε α) ότι χρειάζεστε σωστή τροφή και 8 ώρες ύπνο όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος για να λειτουργήσετε και β) ότι το σεξ αποτελεί πανάκεια για πάμπολλες μικροενοχλήσεις. Είναι απείρως οικονομικότερο από την επίσκεψη στο νευρολόγο και γνωρίζεις και κόσμο.

Ζυγός

Στην εκπνοή του Ιούλη (30/7) ο Κρόνος από το ζώδιό σου σχηματίζει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από τους φιλικούς σου Διδύμους – και οι χάρτες ανοίγουν. Χάρτες κυριολεκτικοί, για ταξίδια μ’ αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς, και χάρτες μεταφορικοί ή/και μεταφυσικοί, για ταξίδια του νου, εντός κι εκτός της σάρκας. Σε κάθε περίπτωση, οι δρόμοι σου έχουν συναισθηματική κι ερωτική χροιά – Ζυγός είσαι, άλλωστε, κι η κυβερνήτης σου σε συμπαθεί ιδιαίτερα.

Full moon party 2/8: Με την πανσέληνο στον τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τον Έρωτα, ξέρεις πως δεν είναι καλός/ή για σένα. Ούτε για την εικόνα σου, ούτε για τις επιδιώξεις σου. Γενικώς, σου πηγαίνει όσο και τα πέδιλα με τις άσπρες κάλτσες (υπερμπλιάξ….). Όμως, τον/την θέλεις, κι η Αστρολογία δεν θα σου φέρει αντίρρηση (θα γίνουμε ώμος για να κλάψεις το φθινόπωρο…)

Σκορπιός

Αυτό δεν είναι τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, αυτό είναι το πλήρωμα του χρόνου. Αν ξέρετε κάτι σ’ αυτήν τη ζωή, φίλοι Σκορπιοί, είναι πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Στο πιάτο σας έρχεται κι αυτή η συναισθηματική επιστροφή/δικαίωση από το παρελθόν, είτε από την τρέχουσα σχέση σας που εδώ και καιρό δοκιμάζει την υπομονή σας και την τύχη της. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις την άγρια χαρά της δικαίωσης να σε μαλακώσει ως προς την άφεση που θα σου ζητηθεί να δώσεις. Έχουμε πολλές πιθανότητες να σε δούμε με χειροπέδες, να ωρύεσαι «καλά έκανα, κύριε Εισαγγελέα μου!»

Full moon party 2/8: Μία κρύα πανσέληνος μες το καυτό καλοκαίρι σου χαρίζει πολύ μοναξιά στις ιδιαίτερες στιγμές σου. Ξέρεις, αυτό το συναίσθημα που ο/η Άλλος/η είναι όσο κοντά γίνεται σωματικά, κι εσύ είσαι ωκεανούς μακριά. Υπομονή.

Τοξότης

Η Αφροδίτη σου κλείνει τσαχπίνικα το μάτι από απέναντι (Δίδυμοι), και σε στενή συνεργασία με τον Κρόνο (τρίγωνο) φροντίζει τα συναισθήματα με τον/την «φίλο/η» σου να είναι αμοιβαία, φλέγοντα και τσουρουφλίζοντα. Τώρα, μένει να το κοινοποιήσετε και σε συγγενείς, γνωστούς και άλλους φίλους – ναι, ο Κρόνος τα θέλει επίσημα τα πράγματα και όχι στον αέρα. Ηρεμήστε, σκεφτείτε την έκπληξη στα πρόσωπα όλων με το που θα σας δουν χεράκι-χεράκι! Είδατε που χαμογελάτε ήδη;

Full moon party 2/8: Νιώθω τέτοια ματαιότητα κάθε φορά που μιλάω σε Τοξότες για χρήματα – αλλά και τι να κάνω που αυτόν ακριβώς τον τομέα ενεργοποιεί η πανσέληνος αυτή; Αν δίνατε ό,τι έχετε σε μετρητά και κάρτες στη μαμά σας ώσπου να περάσει η επιρροή της πανσελήνου; Αν η μαμά είναι και Παρθένος εκατό φορές καλύτερα!

Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης σου ο Κρόνος βρίσκεται στον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Σε ευνοϊκή όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από τον 6ο ηλιακό σου οίκο της καθημερινότητας και της ρουτίνας σου, κάνει λιγότερο δυσβάσταχτο το φορτίο του να ξυπνάς κάθε πρωί και να πηγαίνεις στη δουλειά – μήπως φταίει και ο/η καινούργιος/α συνάδελφος;

Full moon party 2/8: Αυτό το φεγγάρι σας κάνει να αισθάνεστε την τάση να επιστρέψετε στις (κατά παράδοση) υλικές και χειροπιαστές αξίες με τις οποίες έχετε πολλές φορές ως τώρα επιβιώσει και σχεδιάσει τη ζωή σας. Αυτή την περίοδο μια χαρά θα (ξανα)λειτουργήσουν για σας, οπότε βουρ!

Υδροχόος

Θέλετε να επαναλαμβάνετε 20 φορές τη φράση «η σοβαρότητα χτίζει μία σχέση, δεν την αποδομεί»; Τρεις φορές την ημέρα, προ και μετά των γευμάτων; Γιατί αν δε σας γίνει βίωμα με το καλό (Κρόνος τρίγωνο Αφροδίτη στον τομέα των ερωτικών σας), θα σας γίνει με το ανάποδο. Και δε θέλετε να δείτε τον Κρόνο από την ανάποδη, πιστέψτε μας. Ευνοούνται οι μόνιμες σχέσεις, αυτές με γερά θεμέλια, ό,τι συναισθηματικό έχει χτιστεί με κόπο και θυσίες. Σε ανταμείβουν με ελευθερία και συντροφικότητα σε ισόποσες δόσεις – ε, δε βγαίνεις και χαμένος!

Full moon party 2/8: Στο ζώδιό σου η πανσέληνος, Υδροχόε, κι αντί να γράφουμε για σένα ίσως θα έπρεπε να ασχολούμαστε με το πώς θα προστατεύσουμε τους υπόλοιπους 11 του ζωδιακού από τα νεύρα σου και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου. Συμβουλή: προτίμησε την παρέα άλλων Αέρινων – δε δίνουν δεκάρα «τι έχεις κι είσαι κακόκεφος/η…»

Ιχθείς

Αν ψάχνεις κατάλληλη ημερομηνία για να τον/την γνωρίσεις στη μαμά σου, ή για να γνωριστούν μεταξύ τους τα σόγια, δε θα βρεις καλύτερη από την 30/7. Ο Κρόνος τριγωνίζει την Αφροδίτη και ευνοεί τη σοβαρότητα και την επισημοποίηση δοκιμασμένων σχέσεων και συνταγών – λέξη κλειδί το «δοκιμασμένες». Αν εσύ φέρεις ως μέλλοντα/ουσα κο/κα Ιχθύος το αίσθημα που μετρά μετά βίας μία εβδομάδα στη Φολέγανδρο, ο Κρόνος θα σε αφήσει στην ίδια συναισθηματική τάξη.

Full moon party 2/8: Ούτως ή άλλως έχετε τη φήμη ονειροπαρμένου/ης, οπότε μικρό το κακό αυτής της πανσελήνου. Φροντίστε να μη δώσετε ούτε και σεις ιδιαίτερη σημασία στα ψυχανεμίσματα, όνειρα και φόβους αυτών των ημερών, κι όλα θα πάνε περίφημα!

..........................................................................................

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

 

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.