LIFESTYLE

ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2 -  8 Ιουλίου).

Κριός

Με πανσέληνο στον Αιγόκερω ξεκινά η εβδομάδα, και να σε δω, θερμοκέφαλο Κριάρι, πόσο καλά μπορείς να τα πας με την λογική να επικρατεί τόσο των συναισθημάτων σου, όσο και της παγκοσμίου φήμης παρόρμησής σου. Βλέπεις εσύ είσαι μία ελεύθερη ψυχή, και η πανσέληνος σε θέλει executive με κοστούμι και ipad. Με δεδομένο το ότι είναι μία απλή πανσέληνος και όχι το ραβδί του Harry Πότερ, πόση επιτυχία μπορεί να έχει;

4/7: Είσοδος του Άρη στο Ζυγό – κι εσύ, ειδικά, τα έπιασες τα λεφτά σου. Η παλιά σου τζιχάντ, αλλά και όλοι οι έρωτές σου με το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τον 7ο ηλιακό σου οίκο αναζωπυρώνεται.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Ναι μεν το τρίγωνο Ερμή/Ουρανού φέρνει ιδέες λαμπερές και πύρινες, αλλά ο πλανήτης της σκέψης και του λόγου είναι, ταυτόχρονα, σε χιαστί όψη με τον Πλούτωνα. Μη γίνεις (ξανά) χειριστικός, θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

 

Ταύρος

Μπορεί η πανσέληνος στο φιλικό σου Αιγόκερω να προσπαθεί να σε πείσει πως η μοίρα σου είναι η καριέρα σου και πως οι σχέσεις κι οι αγάπες είναι φτιαγμένες για τους Ζυγούς αυτού του κόσμου, αλλά μην την πιστέψεις. Απλά, στο κανάλι «εργασιομανία/στοχοθεσία/απερίσπαστη σκέψη» θα καταφέρεις, πριν βρεις τον/την Ένα/Μία, να βρεις τον εαυτό σου. Τεράστιο κέρδος, έτσι;

4/7: Είσοδος του Άρη στο Ζυγό – ένα ζώδιο στο οποίο, παραδοσιακά, ο πλανήτης της μάχης βρίσκεται σε αδυναμία. Κι ίσως να μη μπορείς να γίνεις «ταύρος εν υαλοπωλείο», αλλά θυμήσου πως η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, και κόκκαλα τσακίζει.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Σε θετική όψη ο Ερμής με τον πρωτοποριακό, εκκεντρικό Ουρανό, σε κάνουν πρωτότυπο στα λόγια και επαναστατικό στη σκέψη. Αν καταφέρεις να μείνεις μακριά από το ρόλο του Πυγμαλίωνα στη σχέση σου, δεν θα έχει κερδίσει ο σκοτεινός Πλούτωνας και η χιαστί του όψη με τον Ερμή και με το νευρικό σου σύστημα.

 

Δίδυμοι

Η πανσέληνος συντελείται στον Αιγόκερω, και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Αυτό μεταφράζεται σε σεξ, το οποίο είναι καλό, αλλά και αναπάντεχα χρήματα μέσω τρίτων, το οποίο είναι καλύτερο. Αν δεν σας παρασύρουν οι Ουράνιες επιρροές της εβδομάδας ώστε να θεωρήσετε ότι το «χρήματα μέσω τρίτων» ισούται με άνοιγμα τράπεζας, σουπερμάρκετ και λοιπών ευαγών ιδρυμάτων νύχτα και με λοστό, θεωρώ ότι το ‘χουμε.

4/7: Είσοδος του Άρη στον φιλικό σας Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σας οίκο του φλερτ. Παίρνετε όχι μία, αλλά πολλές ανάσες (είπατε το Δεσπότη Παναγιώτη όσο βρισκόταν στην Παρθένο, και δη ανάδρομος). Κοινώς, κάνετε την έκπληξη και την πέφτετε στο αντικείμενο του πόθου σας με πράξεις, κι όχι μόνο με μπλαμπλά.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, σε τρίγωνο με τον Ουρανό κάνει το μυαλό σας και τη γλώσσα σας να κινούνται με διαστημικές ταχύτητες – και μάλιστα με την καλή έννοια. Ο Ερμής σε χιαστί με τον Πλούτωνα πάλι, καλό είναι να μη σας κάνει μακιαβελικούς. Ο σκοπός δεν αγιάζει πάντοτε τα μέσα.

 

Καρκίνος

Κάθε πανσέληνο κοιτάζουμε να σας συμπαραστεκόμαστε, ως στήλη και ως επιστήμονες – σε αυτήν, όμως, ειδικά, που συμβαίνει απέναντι, στον 7ο ηλιακό σας οίκο που αντιπροσωπεύει τον/την Άλλο/η, θέλουμε να σας τονίσουμε ότι, το μόνο που μπορεί να σας σώσει από την καρδιά-αγκινάρα με την οποία σας έχει προικίσει η φύση, είναι μία έξτρα δόση Αιγοκερίνης. Το παραδέχεστε κι εσείς οι ίδιοι.

4/7: Είσοδος του Άρη στο Ζυγό και στον 4ο ηλιακό σας οίκο. Τα του οίκου γίνονται κάπως εμπόλεμα, αλλά ο Ζυγίσιος Άρης είναι πιο πολύ στα λόγια μάγκας, οπότε το πολύ – πολύ να καταλήξετε να «τη λέτε» ο ένας του άλλου σπάζοντας όλοι τα νεύρα όλων.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό δίνουν στις σκέψεις, στις ιδέες και στα λόγια σας τα φτερά  και τη φλόγα που χρειάζονται για να σας πάνε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου επαγγελματικά και κοινωνικά. Καθ’ οδόν προς την κορυφή, βεβαιωθείτε πως δεν γίνεστε το πιόνι κανενός. Η δύσκολη όψη Ερμή Πλούτωνα φέρνει στο δρόμο σας μέντορες με σκοτεινά κίνητρα.

 

Λέων

Με μία υπενθύμιση πως το σώμα μας είναι το σπίτι της ψυχής μας, κι ότι μας παρέχει όσο το φροντίζουμε, ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Η πανσέληνος στον τομέα της υγείας, της υγιεινής αλλά και της καθημερινότητας είναι ένα καμπανάκι πως πρέπει να πρυτανεύει η λογική σου, πως δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα και πως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν (και συνακολούθως, πριν πονέσουν πάνε για τσεκ απ…).

4/7: Είσοδος του Άρη στο Ζυγό – και η επικοινωνία σας παίρνει τα πάνω της. Κυρίως, η ικανότητα και η επιθυμία σας να λέτε με παρρησία το τι επιθυμείτε ή/και τη γνώμη σας για οτιδήποτε και, κυρίως, οποιονδήποτε. Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο του οποίου το τακτ και η καλαισθησία σας πάει πολύ, οπότε αν μη τι άλλο, ό,τι έχετε να πείτε θα το πείτε με το «σας» και με το «σεις».

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: ο Ερμής στο ζώδιό σας σε εξαιρετικά ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό, σας κάνει ευρηματικούς, πρωτότυπους και όμορφα εκκεντρικούς. Κι αν σταματήσετε να βλέπετε θεωρίες συνωμοσίας στην καθημερινή σας ζωή (λέγε με και Ερμή χιαστί με Πλούτωνα) όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

 

Παρθένος

Η πανσέληνος στο φιλικό σου Αιγόκερω και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, παίρνει τα του φλερτ, του έρωτος, του τζόγου και της χαράς της ζωής και τα φέρνει στα μέτρα σου – σε ένα σύμπαν δηλαδή όπου όλοι εννοούν αυτά που λένε και που ο λόγος τους είναι συμβόλαιο (χωρίς «ψιλά» γράμματα και ανθυποσημειώσεις…) Πότε ήταν η τελευταία φορά, Παρθένε, που ήρθε ο έρωτας στα μέτρα της λογικής; Ρητορική η ερώτηση…

4/7: Είσοδος του Άρη στο Ζυγό, και το να σου δέσουμε τα χέρια, να σου κρύψουμε το πορτοφόλι, τις πιστωτικές, ή να σε κλειδώσουμε πολύ απλά κάπου ώσπου να περάσει το κακό, είναι κάποιες από τις σκέψεις που περνούν από το μυαλό μας. Βλέπεις, ο Άρης στον τομέα των οικονομικών σου μεταφράζεται ως παρόρμηση, παρόρμηση και επίσης παρόρμηση.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: ο κυβερνήτης σας ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας κάνει έξτρα δημιουργικούς, αντισυμβατικούς και μαγνητικούς. Αμαρτία να αφήσετε να επικρατήσει η όψη χιαστί με τον Πλούτωνα, και τα κάνετε όλα για άλλη μία φορά χαλάλι σε κάτι που έχει πεθάνει εδώ και πολύ καιρό στο παρελθόν.

 

Ζυγός

Με την πανσέληνο στον 4ο ηλιακό σας οίκο, η καλύτερη συνταγή για τις …οικιακές εχθροπραξίες είναι το να βάλετε μπροστά τη λογική σας. Ναι, κάτω από τα γαλλικά και το πιάνο, έχετε τετράγωνη, γρανιτένια λογική – δεν είναι τυχαία ο Κρόνος σε έξαρση στο ζωδιό σας, no; Λοιπόν, αυτή την εβδομάδα στα ενδοοικογενειακά σας, θα παριστάνετε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Ελβετία.

4/7: Καλώς τα δεχτήκατε! Ο Άρης στο ζώδιό σας, κι αποκτάτε ξαφνικά νεύρο, φωνή, αιτήματα, ενέργεια, και όλα αυτά τα οποία σας κάνουν να κοιτάτε τους άλλους και ενίοτε να αναρωτιέστε πού μεγάλωσαν και γιατί δεν έχουν τρόπους.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: με το τρίγωνο Ερμή / Ουρανού, η πιο τρελή ιδέα σας, είναι και η πιο σωστή! Follow it, και αγνοήστε τον Πλούτωνα που φέρνει στο δρόμο σας χειριστικούς φίλους και συγγενείς.

 

Σκορπιός

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε με γνώμονα τη λογική, το τι είναι χειροπιαστό και υπαρκτό, και μάλιστα σε μία γλώσσα που καταλαβαίνετε εσείς, αλλά και όλοι οι άλλοι. Και ναι, έχετε πιθανότητες να κάτσουν οι άλλοι μαζί σας σε στρογγυλή τράπεζα αν δεν παριστάνετε τον Αρθούρο (ή τον Λάνσελοτ, ή τη Γκουίνεβιρ, ή τον Μέρλιν…)

4/7: Είσοδος του Άρη στο Ζυγό και στο 12ο ηλιακό σας οίκο. Ο πλανήτης της δράσης σε ένα ιδιαίτερα μαλθακό «πόστο» και μάλιστα στον τομέα των φοβιών και των μύχιων σκέψεών σας, ε, δεν μπορεί να είναι και το καλύτερο…

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Μη φοβηθείτε να γίνετε πρωτότυποι και εκκεντρικοί στο λόγο ή στις ιδέες που προωθούν την δημόσια εικόνα σας. Και καλύτερα αφήστε τη μπέρτα του κόμη Δράκουλα (Ερμής χιαστί με Πλούτωνα) στο σπίτι.

 

Τοξότης

Η πανσέληνος συντελείται στον τομέα των οικονομικών σου, άρα θέλει κράτει στα χέρια σου και στο πόσο ξοδεύεις, μπας και πας πουθενά διακοπές (ναι, χρειάζονται χρήματα ακόμα και για ελεύθερο κάμπινγκ στη Γαύδο, εκτός αν θα ακολουθήσετε την περίφημη δίαιτα με τις ακρίδες του Ιωάννη του Βαπτιστή…).

4/7: Είσοδος του Άρη στο Ζυγό – και με πολύ «ύπουλο» και αβρό τρόπο, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς το ποιος είναι φίλος μας και ποιος θέλει το καλό μας. Ο τρόπος αυτός δεν πολυταιριάζει στην ψυχοσύνθεσή σου («τα κάνω όλα ίσωμα») αλλά θα επιβιώσεις.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Με το τρίγωνο Ερμή / Ουρανού, οι σκέψεις μας γίνονται λαμπερές, γρήγορες, ευφυείς και καινοτόμες. Με το χιαστί Ερμή / Πλούτωνα, γίνονται υστερόβουλες και χειριστικές. Κακός συνδυασμός.

 

Αιγόκερως

«Who let the dogs out?» Αυτή την εβδομάδα, Αιγόκερε, όοοοολα συμβαίνουν στο ζώδιό σου (κι όταν λέω όλα…). Η πανσέληνος στις 3/7 πέφτει σαν προβολέας πάνω σου και πάνω στις ανάγκες σου. Μιλώντας για ανάγκες, ναι, μπορεί να είσαι ευχαριστημένος με το μισθό σου (ή, για να είμαστε ακριβείς, με το ότι είσαι ένας από τους τυχερούς που, ακόμα, παίρνουν μισθό…). Αλλά ο άνθρωπος ουκ επ’ άρτω ζήσεται μόνον…

4/7: Είσοδος του Άρη στο Ζυγό – ένας Άρης περισσότερο λεκτικός και, μεταξύ μας, κομμάτι νερόβραστος, στον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου. Πόσο να το θέλει τώρα αυτό ένα παιδί του Κρόνου;

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Το τρίγωνο Ερμή / Ουρανού κάνει τα λόγια σου φλογερά. Μη χρησιμοποιήσεις τη δύσκολη ταυτόχρονη όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα για να κάνεις τον/την Άλλο/η να ακούσει «συγκατοίκηση» ή/και «σχέση», όταν το μόνο που εννοείς και θέλεις είναι «σεξ».

 

Υδροχόος

Τα ψυχο-λαλά σου σε πρώτο πλάνο, με την πανσέληνο στα έγκατα του νου σου και του ωροσκοπίου σου, Υδροχόε. Εσύ έχεις μουλαρώσει (δεν έχει σημασία σε ποιόν τομέα, όλοι οι τομείς προσφέρονται) κι όποιος/α είναι δίπλα σου δεν καλοπερνάει. Τροφή για σκέψη: μήπως όταν έρθεις στα συγκαλά σου έχεις μείνει και μόνος/η; και πόσο αγαπάς όντως αυτή την υποχρεωτική μοναξιά;

4/7: Είσοδος του Άρη στο φιλικό σου Ζυγό, και σκοπός του πλανήτη της μάχης και της δράσης είναι, καλοπροαίρετα και κυρίως ευγενικά ως προς τους άλλους, να σου μάθει την διαχρονική αλήθεια. Πως, δηλαδή, η ελευθερία σου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Το τρίγωνο Ερμή/Ουρανού σου λέει πως αν δεν μιλήσεις ΧΘΕΣ με το σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν, σύντομα μπορεί να είναι αργά για λόγια (και για δάκρυα, Στέλλα…). Ο Πλούτωνας σε μία μάλλον αρνητική εμπλοκή του στο πλανητικό σκηνικό, πασχίζει να σε βάλει σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας με το ταίρι σου. Μην του κάνεις τη χάρη.

 

Ιχθείς

Με την πανσέληνο στον τομέα των φιλικών σου σχέσεων, Ψαράκι, κανείς δε σ' αγαπά, κανένας δε σε νοιάζεται (ή, τουλάχιστον, έτσι το βιώνεις εσύ αυτή την εβδομάδα). Πλέεις σε γνώριμα νερά όταν πρόκειται για συναίσθημα, αλλά με τη λογική δεν τα πας και πολύ καλά. Κρίμα, γιατί αυτό έρχεται να σε διδάξει το φεγγαράκι, στις 3/7.

4/7: Είσοδος του Άρη στο Ζυγό. Ο πλανήτης της ενέργειας και της δράσης στον ηλιακό σου οίκο που συνδέεται με το σεξ και τα κοινά οικονομικά με άλλους ή με τον/την Ένα/Μία, δεν μπορεί να είναι κακό.

Η μπανανόφλουδα της εβδομάδας: Το τρίγωνο Ερμή  / Ουρανού κάνει τη σκέψη απαστράπτουσα και ιδιαίτερη, τον δε λόγο μας πρωτότυπο και «ηλεκτροφόρο». Βάλε λίγη από την Ουράνια μαγεία στην καθημερινότητά σου, μόνο κέρδος μπορεί να σου φέρει. Αν μάλιστα αρνηθείς να φορέσεις και πάλι αυτή την ταμπελίτσα που γράφει «μάλιστα, συγγνώμη, εγώ φταίω για όλα», θα είσαι ο/η καλύτερος/η του (ζωδιακού) χωριού.

..........................................................................................

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη 

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.