ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΖΑΡΝΤΙΜ: ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Τις πρώτες εντυπώσεις του από την πρόοδο των παικτών του σ' αυτές τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στην Αυστρία έδωσε στους ρεπόρτερ που καλύπτουν τα θέματα του Ολυμπιακού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και χαρακτηριστικά τόνισε: "Αυτές οι τρεις ημέρες ήταν πολύ σημαντικές για εμάς προκειμένου να βρούμε την οργάνωσή μας μέσα στην ομάδα. Για τη συμπεριφορά της ομάδας στο γήπεδο και την προπόνηση. Είναι πολύ σημαντικό να γνωριστούμε όλοι καλά γιατί έτσι στο μέλλον θα δουλέψουμε καλύτερα ομαδικά".

Σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντικό να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, αλλά και η τεχνική τους. Επίσης, είναι πολύ σημαντικά τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε στην Αυστρία, σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, καθώς θα έχω μία καλύτερη εικόνα για τους παίκτες και για αυτά που θέλω στην ομάδα. Στο τέλος του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, θα εκτιμήσουμε την πορεία του και στη συνέχεια θα χρειαστεί να πάρουμε κάποιες αποφάσεις.

Είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες για να καταλάβουν τη μεθοδολογία της προπόνησης που έχω και μέχρι στιγμής η δουλειά τους είναι πάρα πολύ καλή".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.