ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Όλες οι σημερινές ελληνικές συμμετοχές. Κωπηλασία, ιστιοπλοΐα, κολύμβηση, πινγκ πονγκ και beach volley. Αποκλείστηκε η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα έπειτα από την ήττα της στον Α' προκριματικό των 57 κιλών στο τζούντο, η οποία υποστηρίζει ότι η Κουβανή αντίπαλός της την δάγκωσε!

Η Ελληνίδα τζουντόκα, σε αγώνα για τον Α' προκριματικό γύρο στα 57 κιλά του Ολυμπιακού τουρνουά του τζούντο που φιλοξενείται στη μεγαλύτερη εγκατάσταση της διοργάνωσης, το ExCeL, γνώρισε την ήττα με yuko από την Κουβανή Γιουριλέιντις Λουπετέι Κόμπας και έμεινε πρόωρα εκτός συνέχειας, όπως το 2004. Η 29χρονη πρωταθλήτρια ισχυρίζεται πως η αντίπαλός της τη δάγκωσε στο χέρι και πως θα έπρεπε να είχε πάρει ποινή ή να αποκλειστεί: «Εγώ νιώθω ότι αδικήθηκα, ότι με έκλεψαν. Τι να πω, μπορεί να κάνω και λάθος. Θα με κρίνει ο Θεός».

Στην κωπηλασία η τετράκωπος των ανδρών που την αποτελούν οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης και Γιάννης Χρήστου έχει τις δικές της φιλοδοξίες, ενώ στην κολύμβηση τα ελληνικά χρώματα εκπροσωπούνται από τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Στέφανο Δημητριάδη στα 200 μ. πεταλούδα.

Η παρουσία της ιστιοπλοϊας δεν λείπει αφού οι Διονύσης Δήμου/Μιχάλης Πατενιώτης (49er), η Άννα Αγραφιώτη (Laser radial) και ο Βαγγέλης Χειμώνας (Laser) αρχίζουν τις προσπάθειές τους. Στις κλάσεις αυτές θα διεξαχθούν οι δύο πρώτες ιστιοδρομίες, ενώ παράλληλα συνεχίζονται με την 3η και 4η κούρσα τα Star (Παπαθανασίου/Τσότρας) και τα Finn (Μιττάκης).

Στο πιγκ πόγκ οι Καλλίνικος Κρεάνγκα και Παναγιώτης Γακιώνης συνεχίζουν την προσπάθειά τους, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το ελληνικό δίδυμο του beach volley που συνθέτουν η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσαρτσιάνη.

Τέλος άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων παίρνουν την Τρίτη 31 του μήνα οι Ευθύμης Μίττας και Νίκος Μαυρομμάτης στο σκιτ της σκοποβολής, καθώς και η Ευαγγελία Ψάρρα η οποία καλείται να περάσει στον επόμενο γύρο της τοξοβολίας.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.