MEDIA

ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ, ΤΙ;

Αποχαιρέτησαν και αποχαιρετούν ακόμη οι εκπομπές της σεζόν 2011 – 2012 που σημειώθηκε το Ολοκαύτωμα στα ΜΜΕ. Σεπτέμβρη θα δούμε ποιοι επιβίωσαν!

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Ο Γιώργος Παπαδάκης ολοκλήρωσε την σεζόν, μιλώντας για τηλεθεάσεις: «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους, γιατί ήσασταν κοντά μας και μας επιβραβεύσατε δίνοντας διψήφιο αριθμό τηλεθέασης από το δεύτερο κανάλι. Ήταν οι καλύτερες τηλεθεάσεις των τελευταίων 10 – 15 ετών». Άραγε το έπιασε το υπονοούμενο το κανάλι;

*Να πούμε βεβαία πως ναι έκανε τις καλύτερες τηλεθεάσεις ο Παπαδάκης, αλλά έλειπε αυτή τη χρόνια ένας ισχυρός παίκτης, ο Γιώργος Αυτιάς που όσο να ναι έκανε πιο ισχυρό τον συναγωνισμό.

*Ο Γιώργος Παπαδάκης ακόμα, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές και ευχαρίστησε έναν προς έναν, ονομαστικά, όλους τους συνεργάτες του, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Όχι «ευχαριστώ», αλλά ούτε βήχα δε χαλάλισε για το κανάλι και τα στελέχη του. Αμέ…

*Και ενώ εμείς ψηφίσαμε και ξαναψηφίσαμε το στανιό για να δούμε τι θα κάνουμε με την επιβίωση μας ως κράτος, στο Λος Άντζελες οι ψηφοφόροι εκτός απ τον πρόεδρο της Αμερικής, θα κληθούν να αποφασίσουν, τον Νοέμβριο και για ένα άλλο ακανθώδες θέμα: Θα γίνει υποχρεωτική η χρήση προφυλακτικών στις ταινίες πορνό που γυρίζονται στην κομητεία του Λος Άντζελες; Ε; Ο λαός αποφασίζει!

* Το Λος Άντζελες είναι η βάση της αμερικανικής και όχι μόνο βιομηχανίας πορνό. Τα λεφτά που διακινούνται πάρα πολλά αλλά και το AIDS δεν έχει ακόμη νικηθεί. Το δίλημμα λοιπόν είναι μεγάλο, γιατί ναι μεν είναι σωστή η χρήση προφυλακτικών και για όσους συμμετέχουν στις ταινίες αλλά και για αυτούς που τις βλέπουν, αλλά οι μεγαλύτερες εταιρίες μάλλον θα εγκαταλείψουν τη πόλη αν υποχρεωθούν για τη χρήση προφυλακτικών.

*Βαρεία θέματα σας λέω και δεν ακούτε!

*Στο πρωινό Κοινωνία Ώρα Μέγκα, για άλλη μια φορά, οι τόνοι μεταξύ πολιτικών ήταν το αντίθετο από πολιτισμένοι και συναινετικοί. Ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης με τις γνωστές επιχιερηματολογικες φωνές του ούρλιαζε στον κ. Στρατούλη: «Δεν σέβεστε την επιλογή του λαού που εξέλεξε πρώτο κόμμα τη ΝΔ». Τα πιστεύουν τώρα αυτά; Χρειάστηκαν 2 εκλογικές αναμετρήσεις και άλλα 2 κόμματα για να σχηματίσει κυβέρνηση η ΝΔ και ο κ. Γεωργιάδης μιλεί για πρώτο κόμμα λες και η συντριπτική πλειοψηφία του μόλις 2% τον αποθέωσε!

*Ο δε κ. Στρατούλης, επειδή ήταν και στην αρχή της η εκπομπή μουρμούρισε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά!».

*Εμ κ. Στρατουλη μου, οι κακές συναναστροφές βλάπτουν και τον πιο ακέραιο χαρακτήρα!

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.