ΕΛΛΑΔΑ

«ΜΙΛΗΣΕ» …ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ – ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ DNA

Στον εισαγγελέα θα οδηγείται ο 29χρονος που προσήχθη χθες και εξετάζεται στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων βίας, για τη συμμετοχή στην αιματηρή ληστεία της τράπεζας και στο θανάσιμο τραυματισμό 53χρονου ταξιτζή, στην Πάρο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, μετά από εξέταση στο εργαστήριο DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διαπιστώθηκε ότι το γενετικό υλικό από αντικείμενα των δραστών που βρέθηκαν στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η ληστεία, ένα καπέλο και μαντήλι, ταυτίζεται με το γενετικό υλικό του 29χρονου προσαχθέντος.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε στο Μοναστηράκι το μεσημέρι του Σαββάτου και φέρεται να κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ,  εξετάζεται η συμμετοχή του σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία έφτασε στον 29χρονο, από το κινητό του τηλέφωνο και τις κλήσεις που είχε κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι γνώριμος των αρχών.  Είχε προσαχθεί τον Δεκέμβρη του 2010 στο Αγρίνιο, όταν εντοπίστηκε σε διαμέρισμα – γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», όμως δεν βρέθηκαν επαρκή στοιχεία και αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 29ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ | Matrix 24 19/08/2012

    […] Δείτε επίσης: «ΜΙΛΗΣΕ» …ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ – ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ DNA […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.