ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ATHENS HIP HOP FESTIVAL

Ξεκίνησε σαν πάρτι, εξελίχθηκε σαν γιορτή. To Athens Hip Hop Festival μας πώρωσε, μας έκανε να απολαύσουμε, να φωνάξουμε, να αγαπήσουμε, να πεισμώσουμε, να ερωτευτούμε, να χαμογελάσουμε, να επικοινωνήσουμε, να μοιραστούμε, να χορέψουμε και πάνω από όλα να τραγουδήσουμε μαζί με τα αγαπημένα μας συγκροτήματα.

Της Χαράς Ιωάννου

Ρίμες που εκπλήσσουν, ρυθμοί που ανεβαίνουν, Mc's που παρασύρουν, B-boys που ακροβατούν και Χιπ Χοπ αδρεναλίνη σε κάθε σπιθαμή της Τεχνόπολης συνθέτουν το παζλ του Athens Hip Hop Festival για εφτά ώρες χωρίς διακοπή.

Το 5th Athens Hip Hop Festival προθερμαίνεται και ετοιμάζεται για τη μεγάλη γιορτή του Χιπ Χοπ. Ο σαρωτικός 12ος Πίθηκος, ο μπαρουτοκαπνισμένος Εισβολέας, ο παντός καιρού Άγνωστος Χειμώνας με το “ριμοπυροβόλο” Ταφ Λάθος, οι χωρίς αντίπαλο Στίχοιμα, ο “Παίζει Πρόβλημα” Phyrosun, ο “προπάτορας” Δημήτρης Μεντζέλος, ο “πιστολέρο” Υποχθόνιος, ο πολυδιάστατος 3D, o ανανεωμένος Neon, o άρχοντας του stage Sifu Versus και η απρόβλεπτη Ju Ju θα συναντηθούν στη σκηνή του 5th Athens Hip Hop Festival για να ραπάρουν, να παλέψουν με την αλήθειά τους και να κερδίσουν τη θέση τους σε μια Αθήνα που ανασυντίθεται, επαναπροσδιορίζοντας τους μουσικούς χάρτες και τις εκφράσεις της μακριά από στεγανά και σκοπιμότητες.

Το Battle Of Athens 2012 αναμένεται να εξελιχθεί σε μια μάχη σώμα με σώμα όπου οι 8 καλύτερες ομάδες μπρέικντανς με την καθοδήγηση του έμπειρου Τόλη Αριστείδου θα αναμετρηθούν με χορευτικές ακροβασίες και εμπνεύσεις σαν να παρακολουθούμε έναν αυθεντικό διαγωνισμό του δρόμου.

Το Χιπ Χοπ πλέον δεν σταμπάρεται. Σταμπάρει ότι του αρέσει και το διεκδικεί.

5th Athens Hip Hop Festival

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Τεχνόπολις-Γκάζι

Τιμές εισιτηρίων : 10 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο.

Προπώληση (από 23/7/'12): Public, www.viva.gr 13855, Τεχνόπολις (Πειραιώς 100)

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.