ΕΛΛΑΔΑ

ΥΔΡΑ: ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ… ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ

Επεισόδια που ξεκίνησαν χθες, και συνεχίστηκαν έως σήμερα, ξέσπασαν στην Ύδρα όταν η Οικονομική Αστυνομία επιχείρησε να μεταφέρει στον Εισαγγελέα Πειραιά έναν ιδιοκτήτη ταβέρνας ο οποίος δεν έκοβε αποδείξεις!

Στο νησί έφθασε διμοιρία ΜΑΤ από την Αθήνα, ενώ και η ναυτιλιακή εταιρεία απειλεί να διακόψει τα δρομολόγια, καθώς προπηλακίστηκαν και μέλη του πληρώματός της.

Το περιστατικό ξεκίνησε χθες, το μεσημέρι, όταν σε  ψαροταβέρνα στην παραλία της Ύδρας οι άνδρες της  Οικονομικής Αστυνομίας  διαπίστωσαν ότι οι υπεύθυνοι  δεν έκοβαν αποδείξεις.

Αρχικά, συνέλαβαν μια ηλικιωμένη γυναίκα, κι όταν αυτή παρουσίασε προβλήματα υγείας (στο δρόμο προς το αστυνομική τμήμα), ενώπιον των αρχών εμφανίστηκε ο γιος της αγορανομικά υπεύθυνης.

Στο μεταξύ κάτοικοι της Ύδρας αποφάσισαν να εκφράσουν τη διαφωνία τους με την σύλληψη του ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας και προχώρησαν σε έντονες διαμαρτυρίες.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν σήμερα, όταν οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας επεδίωξαν να οδηγήσουν τον άνδρα, μέσω του πλοίου της γραμμής, στον Πειραιά.

 

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Niktrah 16:47 18/08/2012

    ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΙ ΥΔΡΑΙΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.