ΚΟΣΜΟΣ

ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ «ΚΑΗΚΕ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Ένα από τα ηγετικά στελέχη μιας από τις στυγνότερες οικογένειες της Καλαβρέζικης μαφίας, ο καταζητούμενος επί δύο χρόνια Ρομπέρτο Ματαλόνε συνελήφθη σήμερα την ώρα που άνοιγε την ομπρέλα του στην παραλία.

Ο Ματαλόνε ο οποίος  ανήκει στον στενό ηγετικό κύκλο της συμμορίας των Πέσε,έχει νυμφευθεί την αδελφή του αρχηγού Φραντσέσκο Πέσε, ο οποίος είχε συλληφθεί πέρυσι να κρύβεται σε υπόγειο καταφύγιο.

Ωστόσο, ο Ματαλόνε  παρασύρθηκε από το καλοκαίρι και αντί να κρύβεται έκανε βόλτες στις παραλίες.

Οι εικόνες από τα στοιχεία των παρακολουθήσεων, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, τον εμφανίζουν να κατευθύνεται προς την παραλία με κοντό παντελόνι, μία πετσέτα ριγμένη στον ώμο και καπέλο τζόκεϊ.

Η αστυνομία τον συνέλαβε τη στιγμή που άνοιγε την ομπρέλα του στην παραλία του Γιόπολο, μαζί  με την οικογένειά του.

Η σύλληψη αυτή είναι το τελευταίο χτύπημα της αστυνομίας στα πλαίσια της επιχείρησης για την εξάρθρωση της καλαβρέζικης Ν'ντράγκετα, η οποία σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές ελέγχει το 80% της εμπορίας ναρκωτικών στην Ευρώπη, μία επιχείρηση με ετήσιο τζίρο 27 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Κοριέρε ντελα Σέρα, ο Ματαλόνε τις ώρες της ραστώνης στην παραλία διάβαζε το βιβλίο με τίτλο «Κυνηγοί της Μάφια» και αναφερόταν στους τρόπους με τους οποίους η αστυνομία εντοπίζει τους μαφιόζους.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.